TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Fiyat Klasmanlar覺na G繹re Tavsiye Edilen Saat Markalar覺

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Fiyat Klasmanlarina G繹re Tavsiye Edilen Saat Markalar覺

Mesaj buTa » 27 Kas 2011, 01:21

Merhabalar, ben Tag tavsiye ederim. Grand Carrera olur, 1887 calibre Carrera olur ya da farkl覺 model olur. Bu saatlerin hepsinin de fiyat覺 6000 Tl nin 羹zerinde. Rolex ve Zenith lerin T羹rkiye sat覺 fiyatlar覺 10.000 Tl den bal覺yor, IWC nin ise 6000 Tl lardan. 6000-10000 TL fiyat aral覺覺 i癟in en uygun markalardan bir tanesi de Tag Heuer dir. Ge癟enlerde Microtimer modeli bir yerlerde 繹d羹l ald覺, yan覺lm覺yorsam fiyat覺 100.000 dolar覺n 羹zerinde. :?
Kullan覺c覺 avatar覺
buTa

Ya: 49
Kay覺t: 08 Eyl 2011, 23:23

Mesaj drk » 27 Kas 2011, 01:37

Kiiden kiiye g繹re deiecek bir tercih, 羹st d羹zey markan覺n d羹羹k seviye modeli mi, d羹羹k seviye markan覺n 羹st d羹zey modeli mi?
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj asymptote » 27 Kas 2011, 01:48

cbaytan yazd覺:Fiyat Araligi: 6000 TL ve 羹zeri (orient-seiko-IWC-Zenith)

Birde yazd覺覺m markalara ait saatlerin mekanik olmaktan baka 羹癟 繹zellii daha var ben 1-power reserve, 2-tarih ve 3-safir cam覺 olmayan saatleri dikkate alm覺yorum, isterse Gyrotourbillon II olsun.

Power reserve 繹zellii bana g繹re otomatik saatler i癟in gereksiz bir 繹zellik, kurmal覺 saatlerde olmas覺 daha mant覺kl覺. G羹n yada g羹n/tarih olmas覺n覺 ben de tercih ediyorum. Safir cam konusuna gelince Gyrotourbillon olsa bile demisiniz fakat belli fiyat segmentinin 羹st羹ndeki saatler de tek yada 癟ift taraf覺 AR kaplamal覺 safir cam oluyor zaten..

Grand Seiko' lara ben de bay覺l覺yorum fakat 6000 TL ve 羹zerinde ka癟 tane Orient modeli var, bizi ayd覺nlat覺r m覺s覺n覺z?
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Archimed » 28 Kas 2011, 13:34

Drk yazd覺:Kiiden kiiye g繹re deiecek bir tercih, 羹st d羹zey markan覺n d羹羹k seviye modeli mi, d羹羹k seviye markan覺n 羹st d羹zey modeli mi?

+1

nemli bir noktaya temas etmisin. Benzer ikilemi arac覺n覺 deitirmeyi d羹羹nen bir arkada覺m ya覺yor. Passat CC'yi 癟ok beeniyor, ancak ayn覺 paraya kasas覺 deise de s覺f覺r kilometre 3 serisi BMW de almak m羹mk羹n.

Belki markalar覺n konsantre olduklar覺 ana pazar/segment g繹z 繹n羹ne al覺n覺rsa bu kriteri ge癟emeyen kiilerin karar vermesi daha kolay olacakt覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Archimed

Kay覺t: 01 Eki 2011, 14:28

Mesaj bladey » 09 Ara 2011, 11:49

Slm

Bu topikteki tavsiyeleri biraz g羹ncellemek laz覺m san覺r覺m.Kur art覺覺 fiyatlar覺 癟ok etkiledi 癟羹nk羹.Mesela daha 繹nceden 1500 tl civar覺 Oris almak m羹mk羹nd羹 ama u anda ayn覺 saati 2000 tl 羹zeri almak m羹mk羹n.
Kullan覺c覺 avatar覺
bladey

Ya: 50
Kay覺t: 15 Nis 2011, 10:05

Mesaj nbmc » 26 Ara 2011, 03:23

Ger癟ekten bir g羹nceleme gerekiyor gibi sanki :idea: :?:
Kullan覺c覺 avatar覺
nbmc

Ya: 37
Kay覺t: 06 Eyl 2011, 15:31

Re: Fiyat Klasmanlar覺na G繹re Tavsiye Edilen Saat Markalar覺

Mesaj SeRxx » 26 Ara 2011, 10:29

0-750 TL: Seiko 5 , Citizen, Orient, Swatch, Casio

750-2000 TL:Hamilton, Mido, Tissot, Certina, Steinhart, Seiko

2000-4000 TL: Oris, Tag Heuer, Longines, Maurice Lacroix

4000-8000 TL: Breitling, Tag Heuer,Longines, Omega

8000 TL +: Rolex, Panerai, Breitling, Omega, Zenith, IWC, Seiko Spring Drive,Grand Seiko
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Re: Fiyat Klasmanlar覺na G繹re Tavsiye Edilen Saat Markalar覺

Mesaj ahmettop » 01 Oca 2012, 16:15

600 tl b羹t癟eyle otomatik, deri kordonlu erkek modeli bir bulova almak m羹mk羹n m羹d羹r acaba?veya soruyu biraz deitirecek olursak; ayn覺 b羹t癟eli bir seiko 5 daha m覺 mant覺kl覺?(ger癟i deri kordon pek m羹mk羹n deil san覺r覺m!)sayg覺lar...
Kullan覺c覺 avatar覺
ahmettop

Kay覺t: 18 Ara 2011, 16:03

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 134 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners