TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

Mesaj mucadeleci » 22 Ara 2011, 16:59

g羹zel se癟im *karael癟i. fiyat kalite dengesi ile en al覺nas覺 diverlardan biri ;)
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Ya: 44
Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj karaelci » 22 Ara 2011, 18:10

serxx ve mucadeleci teekk羹rler, y羹zerken boyumu aan yerden 繹teye gitmediim i癟in pek diver tak覺nt覺m yok. :) O y羹zden diver temas覺nda akl覺mdaki saat bu :)

ebay' de buldum birka癟 tane ama bi ara Sirkeci civar覺n覺 dola覺cam. T羹rkiye' de bulamazs覺n diyen varsa hi癟 bouna aramay覺m :lol:
S繹ylesem tesiri yok, sussam g繹n羹l raz覺 deil...
Kullan覺c覺 avatar覺
karaelci

Kay覺t: 14 Ara 2011, 22:05

Mesaj sartug » 23 Ara 2011, 11:39

selamlar,

Resim

bunun ile Nav B-Chrono II aras覺nda gidip geliyorum. Aviation chrono nun u癟ak g繹stergesine benzeyen kadran覺 i癟imdeki 癟ocua cazip gelirken, boyutlar覺ndan dolay覺 endieliyim. Nav B-Chrono daha 覺k bir model ama kadran覺 biraz standart g繹r羹n羹ml羹.. Bu arada TSF SE saatlerini teslim al覺rken hi癟 g羹mr羹kte sorun yaayan oldu mu ? Saat ithalat覺 TV ye tabi olduu i癟in a癟覺k癟as覺 yurtd覺覺ndan kargo yoluyla sipari konusunda 癟ok tedirginim. Bir yakalan覺rsak aa覺 yukar覺 500-600 lira ek maliyet s繹z konusu olabilir san覺yorum..

edit. bu arada sitede fotolar ile ilgili bir s覺k覺nt覺 var san覺r覺m. ben 癟ou bal覺ktaki fotoraflar覺 g繹remiyorum, benim yaz覺mdaki fotoda 癟覺kmad覺 san覺r覺m. Bahsettiim model Steinhart 覺n Aviation Chrono su idi.

edit2. hah imdi oldu san覺r覺m.. yaln覺z halen bir 癟ok bal覺ktaki fotolar覺 g繹remiyorum
Kullan覺c覺 avatar覺
sartug

Kay覺t: 13 Ara 2011, 12:31

Mesaj SeRxx » 23 Ara 2011, 19:53

Bir an 癟ok houma gitti :roll:
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj drk » 23 Ara 2011, 22:58

sartug yazd覺:Bu arada TSF SE saatlerini teslim al覺rken hi癟 g羹mr羹kte sorun yaayan oldu mu ? Saat ithalat覺 TV ye tabi olduu i癟in a癟覺k癟as覺 yurtd覺覺ndan kargo yoluyla sipari konusunda 癟ok tedirginim. Bir yakalan覺rsak aa覺 yukar覺 500-600 lira ek maliyet s繹z konusu olabilir san覺yorum..

Saatin T羹rkiye fiyat覺 ile Almanya fiyat覺 neredeyse ayn覺, iki 羹lkede de ayn覺 oranda vergiler uygulan覺yor, 500-600 lira ek maliyet yok yani.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj sartug » 24 Ara 2011, 00:01

:D
Saatin T羹rkiye fiyat覺 ile Almanya fiyat覺 neredeyse ayn覺, iki 羹lkede de ayn覺 oranda vergiler uygulan覺yor, 500-600 lira ek maliyet yok yani.

Drk, g羹mr羹k癟羹mle konutuumda kdv ye ek olarak saatlere 繹tv uyguland覺覺n覺 s繹ylemiti. ben de saatin g羹mr羹e tak覺lmas覺 durumunda b繹yle bir masraf olaca覺n覺 d羹羹nd羹m. eer 1 adet olmas覺ndan 繹t羹r羹 繹tv deil sadece kdv uygulanacaksa sizin dediiniz gibi oranlar birbirine 癟ok yak覺n (almanya %19 t羹rkiye %18)

BU arada san覺r覺m saatini g羹mr羹e tak覺lmadan alan olmam覺t覺r ? bir ka癟 y覺l 繹nce eim internetten bir philippe starck saat sipari etmiti. g繹rebileceiniz en basit, sade plastikten bir saatti ona raman paypal 繹deme dekontlar覺na kadar isteyip kan kusturmulard覺. Sebep olarak da saatlerin k覺ymet olarak 癟ok y羹ksek deerlere 癟覺kabildinii bu y羹zden istisnas覺z her saati g羹mr羹kte b覺rak覺p k覺ymet beyan覺 istediklerini s繹ylemilerdi..
Kullan覺c覺 avatar覺
sartug

Kay覺t: 13 Ara 2011, 12:31

Mesaj herofb » 24 Ara 2011, 00:12

Konu ile ilgili en onemli nokta express yerine posta ile gelmesi
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj Thevenin » 24 Ara 2011, 00:13

En munis nokta da yurtdisinda 2 (iki) gunde gelmesi :D
Thevenin
Kullan覺c覺 avatar覺
Thevenin

Ya: 37
Kay覺t: 31 Eki 2010, 04:30

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: HknDrsn ve 88 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners