Merhabalar
Öğrencilik yıllarımda sadece ilgiyle başlayan saatler artık ilgiyi geçip tutku, takıntı, hastalık ... haline dönüşmeye başlayınca bende TSF gibi internetteki alakalı siteleri incelemeye başladım.
Bu forumu yeni yeni takip etmeye başlasamda farklı forum sitelerinin saatler konulu başlıklarını çok uzun süredir takip etmekteyim. Farklı forumlardan birkaç de saat almışlığım vardır.
Son olarak bu forumdan da bir saat beğenince üye olmaya karar verdim, üye olduktan sonra da tanışalım bölümünü görüp tanışalım istedim.
Ben wWw, bazı diğer forumlarda S_wWw olarak geçmekteyim.
Makina mühendisiyim, burada olduğuma göre şüphesiz ilgi alanlarımdan biri saatler. Bunun haricinde uzun yıllardır film tutkunuyumdur, son birkaç senedir bir anime sevgisi oluşmuş olup o da hastalık düzeyine ulaşmıştır, bağımlılık da denebilir. Hemen akabinde yüksek dozda animeden ötürü bir başka semptom olan manga bağımlılığı da baş göstermiştir.
Kabaca bir tanıtma oldu fakat, iyi anlaşacağımızı düşünüyorum. Saatler konusunda engin bir bilgim olmadığı için forum ile ilişkimin katkıdan çok paylaşılan bilgileri kendi bilgi dağarcığıma katmak ve saat satış kısmından saat, kordon vs. satın alımı şeklinde olacağını öngörebiliriz.
Tekrar merhabalar.
Edit: İmla