TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Red Carpet / K覺rm覺z覺 Hal覺

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Red Carpet

Mesaj bozok » 24 Ara 2011, 23:11

Thevenin yazd覺:Eskilerden yazariz yine de, guncel filmlerden Holmes reyiz Game of Shadows tavsiyedir. Saatler de mevcut :D Reichenbach Falls uzerinde Moriarty ile satranc sahnesinde munis bir chess timer da var. Alenen goze sokulan 'Fa...' seklinde bir markasi vardi hatirlayamadim, giden olursa buraya yazsin beyler :D

ResimResim

Resim

reis tavsiyen 羹zerine gidip izledim 癟ok beendim bende hem bataki cep saatinin markas覺n覺 hemde satran癟 sahnesindeki saatin markas覺n覺 g繹remedim :D
Kullan覺c覺 avatar覺
bozok

Kay覺t: 06 Mar 2011, 13:09

Mesaj mucadeleci » 25 Ara 2011, 01:17

y覺llar 繹nce izlemitim 癟ok sevmitim, bu akam avm de gezerken kar覺la覺p dvd sini ald覺m yar覺n keyifle tekrar izleyeceim inallah.
Resim
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Ya: 44
Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj retrograde » 25 Ara 2011, 10:20

2005 yap覺m覺 Hint filmi 癟ok 繹zel bir konuya sahip. Amitabh Bachchan yine olaan羹st羹 oyunculuunu g繹sterdii filmde bu sefer k繹r ve sa覺r ve dilsiz bir k覺za 繹retmenlik yap覺yor. Hint sinemas覺nda en etkilendiim filmlerden bir tanesidir.

'El-farah seb'ate eyy璽m vel huzn t羶l羹l 繹mr'
Kullan覺c覺 avatar覺
retrograde

Ya: 38
Kay覺t: 01 Ara 2011, 17:56

Mesaj retrograde » 25 Ara 2011, 19:30

ve elbette CASABLANCA . 1942 Hollywood yap覺m覺 .En sevdiim b繹l羹m olan final sahnesini payla覺yorum. Bogart amcam覺n bug羹n doumg羹n羹 1889da bug羹n domu burdan tekrardan kutlar覺m.

'El-farah seb'ate eyy璽m vel huzn t羶l羹l 繹mr'
Kullan覺c覺 avatar覺
retrograde

Kay覺t: 01 Ara 2011, 17:56

Mesaj Thevenin » 30 Ara 2011, 09:41

Filmin derdi bana dert oldu; lakin pek sevdim.

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jodaeiye Nader az Simin, Asghar Farhadi
Thevenin
Kullan覺c覺 avatar覺
Thevenin

Ya: 37
Kay覺t: 31 Eki 2010, 04:30

Mesaj nickynick » 30 Ara 2011, 13:40

Resim

Resim

Resim

Brad Pitt daha bebe o zamanlar :)
Resim
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullan覺c覺 avatar覺
nickynick

Kay覺t: 16 Kas 2009, 22:44

Mesaj mucadeleci » 31 Ara 2011, 03:52

*Nicky bu 癟ok iyi film ger癟ekten bay覺l覺r覺m. DVD sini kaybettim ama tekrar al覺cam uzun zamand覺r tekrar izlemek istediim bir filmdir. kahraman覺m覺z 癟ok s覺k覺 bir delikanl覺 ama bir o kadarda ilgin癟 bir karekterdi. ok iyi film :thumbup:
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Ya: 44
Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj trenton » 31 Ara 2011, 14:35

bence sherlock holmes karakterine en iyi uyan akt繹r jeremy brett :) 1984-1994 y覺llar覺nda aras覺nda yay覺nlanm覺 41 b繹l羹ml羹k bir tv dizisidir ve sinema eletirmenlerince de en baar覺l覺 sherlock holmes tiplemesi olarak g繹sterilmektedir :) ama bu yeni filmler serisi de olduk癟a baar覺l覺; 繹zellikle g繹lge oyunlar覺 ilk filme g繹re daha aksiyonlu ve heyecanl覺yd覺 :) bir de doktor watson karakteri dier film ve dizilerde daha geri plandayken burda neredeyse ba baa gidiyor her iki karakterde :) ve dierlerinden farkl覺 olarak sadece zekayla deil biraz da kaba kuvvetle olaylar覺 癟繹zmesi filme ayr覺 bir 癟ekicilik katm覺 :D g羹zel bir film, cep saatleri harika :thumbup: ama jeremy brett'in canland覺rd覺覺 sherlock holmes 癟ok ayr覺 bir yerde izlemeyenler i癟in iddetle tavsiye ederim bu diziyi....
son olarak ben de bir ekleme yapay覺m istedim bu bal覺a sineman覺n emekleme d繹neminden bir sahne daha charli chaplin sokaklarda oynarken george m矇li矇s abimiz harikalar yarat覺yordu filmlerinde :) en bilindik filmi aya seyahattir ama ben g繹r羹nt羹 daha iyi olduundan 1899 yap覺m覺 sindrellay覺 se癟tim :)

襤rkilmez Ata 癟ocuu irkilmez:
Zapt edilmez, Atam, zapt edilmez
Biz varken senin hisar覺n覺n bur癟lar覺:
Bak覺lar覺m覺z k覺l覺癟 u癟lar覺,
Bekliyoruz devrimini biz.
繹kmeyeceiz diz...
Kullan覺c覺 avatar覺
trenton

Kay覺t: 12 Ara 2009, 16:41

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: ogeday ve 80 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners