TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Hat Trick Köşesi

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Hat Trick Köşesi

Mesaj razz » 04 Oca 2012, 01:02

Madem ki Miami Vice konuşuyoruz ufak iki bilgi ekleyelim;

Miami Vice'ın ilk iki sezonunda ve üçüncü sezonun iki bölümünde dedektif Sonny Crockett 1972 Ferrari Daytona Spyder 365 GTS/4 kullanıyordu ancak bu gerçek bir Ferrari değil aksine 1980 Chevrolet Corvette C3 şasesi üzerine yapılmış McBurnie marka bir replikaydı.. Ferrari, McBurnie'yi dava etti ve kazandı.. Replika Ferrari'ler sadece bu iş için özel yazılan bir senaryo eşliğinde yok edildi..

Resim

Ferrari USA, dizide kullanılmak üzere iki ad. Testarossa hediye etmeye karar verdi.. Gece çekimlerinde aracın rahat görülmesi için ise yine Miami Vice'a özel olarak bu araçlar opak beyaz olarak üretildi ;)

Resim

Aynı zamanda Sonny Crocket karakterinin taktığı DayDate de taklittir.. Dikkatle bakıldığında gayet aşikar gözüktüğü üzere masif altın bilezik üzerinde folded ( bükme ) end link ( atkı ) parçaları görülebilir ki Rolex'in böyle bir bileziği yoktur..

Resim

Ayrıca aktörün kendi saati olan Zenith El Primero kalibreli Ebel Chronograph'ı dizinin birçok bölümünde de yer almıştır..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj retrograde » 04 Oca 2012, 01:13

Razz yazdı:Madem ki Miami Vice konuşuyoruz ufak iki bilgi ekleyelim;

Miami Vice'ın ilk iki sezonunda ve üçüncü sezonun iki bölümünde dedektif Sonny Crockett 1972 Ferrari Daytona Spyder 365 GTS/4 kullanıyordu ancak bu gerçek bir Ferrari değil aksine 1980 Chevrolet Corvette C3 şasesi üzerine yapılmış McBurnie marka bir replikaydı.. Ferrari, McBurnie'yi dava etti ve kazandı.. Replika Ferrari'ler sadece bu iş için özel yazılan bir senaryo eşliğinde yok edildi..

Resim

Ferrari USA, dizide kullanılmak üzere iki ad. Testarossa hediye etmeye karar verdi.. Gece çekimlerinde aracın rahat görülmesi için ise yine Miami Vice'a özel olarak bu araçlar opak beyaz olarak üretildi ;)

Resim

Aynı zamanda Sonny Crocket karakterinin taktığı DayDate de taklittir.. Dikkatle bakıldığında gayet aşikar gözüktüğü üzere masif altın bilezik üzerinde folded ( bükme ) end link ( atkı ) parçaları görülebilir ki Rolex'in böyle bir bileziği yoktur..

Resim

Ayrıca aktörün kendi saati olan Zenith El Primero kalibreli Ebel Chronograph'ı dizinin birçok bölümünde de yer almıştır..

teşekkürler Razz bilgiler için. diziye yeni başladım malum dizi yayınlandığında doğmamıştım bile. nette biraz araştırma yapmıştım ferrarinin replika olduğunu okumuştum ama rolexleri bilmiyordum öğrenmiş oldum. Ferrari hediye vermekle iyi yapmış halen süren ücretsiz bir reklamları var.

'El-farah seb'ate eyyâm vel huzn tûlül ömr'
Kullanıcı avatarı
retrograde

Mesaj razz » 04 Oca 2012, 01:16

Mevzu Miami Vice'sa "you name it, I'll explain it" desem yeridir retrograde ;)
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj retrograde » 04 Oca 2012, 01:20

Razz yazdı:Mevzu Miami Vice'sa "you name it, I'll explain it" desem yeridir retrograde ;)

büyüksün Razz :champ:

'El-farah seb'ate eyyâm vel huzn tûlül ömr'
Kullanıcı avatarı
retrograde

Mesaj razz » 04 Oca 2012, 01:29

retrograde yazdı:
Razz yazdı:Mevzu Miami Vice'sa "you name it, I'll explain it" desem yeridir retrograde ;)

büyüksün Razz :champ:

Estağfurullah retrograde, meraklıyım diyelim :thumbup:
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj mucadeleci » 04 Oca 2012, 01:31

Miami vice yazıcaktım ama *Razz bu ne detay bir engin bilgiler silsilesidir azizim :) :thumbup: miami vice karakterinin en beğendiğim özelliği kıyafetleri olarak aklımda kalmıştı benimde. 80 lerin en şık abilerindendir kendisi :) bende linkini ilettiğim filmi izliyorum izlemediyseniz tavsiye ederim, film bittikten sonra ilgili başlıkta ayrıca paylaşacağım inşallah :) *Razz özellikle senin için nostalji olur.

http://www.imdb.com/title/tt0077474/
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj razz » 04 Oca 2012, 01:44

1978-81 kare far 8-) Firebird TransAm.. Aaah ah.. Az mı aradım bu kafa ve kaputtan benim 76'yı Bandit TA yapacam diye :D Hey gidi..
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj mucadeleci » 04 Oca 2012, 01:54

haha adamım bandit ve ezik smokey :) bir fotosunu paylaşayım kahramanımızın

Resim
saat e dikkat
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 41 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners