Bond yazdı:Yedek parça ithalatı desem anlaşılmayacak tam olarak, biraz açıklayayım; 2004-2008 arası araç kişiselleştirme üzerine country agent olarak ithalat ve dağıtım yapıyordum, USA ve Japonyadan, özel performans ve araç geliştirme ürünleri, ağırlıklı olarak farklı jant/lastik ve aero ekipmanları, kısmı olarakta yürüyen aksam ve motor parçaları fakat hepsi belli segment üstü spor araç ve SUV'lar için. Genel olarak piyasaki ürünlere göre daha profesyonel ürünler üzerine diyebilirim. Şu an halen azda olsa devam etmeye çalışıyorum, eş dost ve kendimiz için. Çin menşeli ürünler ve kota izinleri bu konuda piyasayı 2006 dan sonra oldukça değiştirdi diyebilirim maalesef. Tahmin edersiniz ki hala ülkemiz için kısıtlı müşteri portföyüne sahip bir sektör. Otomotiv camiasından pek çok sevdiğim dostum var, çocukluğumdan beri en sevdigim ilgi alanım diyebilirim. Birazda işin mutfak kısmı ile amatör düzeyde ilgim var yoğun ilgi ve sevgimden dolayı. Otomotiv üzerine bir konuda açabiliriz konu dışı içine, ilgilenen tüm arkadaşlar orda da bilgi ve birikimlerini paylaşabilir. Şu an daha farklı bir konu üzerine çalışmalarım var fakat size ve diğer bu konu ile ilgilenen arkadaşlara bir yardımım olabilir ise özel mesaj yolu ilede her zaman görüşebiliriz. Elimden geldiği kadarı ile bilgi paylaşmaya çalışırım. Saat sever dostlarımız kızacak belki ama otomobil konuları ile ilgilenen üyelerinde artması hoşuma gidiyor, çünkü artık o konulardaki forumlarda bilgi paylaşacak vakit pek bulamıyorum. Umarım ilerde tekrardan bu konuda çalışabilirim, en büyük isteklerimden biri.
Keşke sizi daha önce tanısaydım... Yurt dışından parça getirtenlerden o kadar kazık yedim ki. Sonunda yıldırdılar beni. 1000 dolar dedikleri malzemeyi 250 tl ye başka yerde görmek vs...
Aslında Saat forumunda Otomobil bölümünün olması gayet doğal. Her ikiside bir birini tamamlıyor çünkü. Bir erkeğin başka neyi varki bu hayatta ona özel. Saat ve Otomobil... Yegane Oyuncaklarımız...