Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
freedom36 yazd覺:Benim mesaj覺m neden silindi acaba?
bende bir ka癟 kere b繹yle d羹羹nm羹t羹m ama eer biz mesaj yazarken arada biri daha mesaj yazd覺ysa g繹ndere bast覺覺m覺zda mesaj gitmek yerine uyar覺 geliyor ve yinede g繹ndermek ister misiniz diye soruyor (bence iyi b繹ylece eklenen yorumlar覺 g繹r羹p bazen kendi mesaj覺m覺z覺 deitirme ihtiyac覺 癟覺kabiliyor )ve siz de benim gibi bol sekmeli kullan覺yorsan覺z mesaj覺n覺z gitti zannedip kapatm覺 olabilirsiniz.
asymptote yazd覺:Akl覺mda Vacheron Constantin Patrimony Traditionnelle 14-day tourbillon var G繹rd羹羹m eli y羹z羹 en d羹zg羹n, en yak覺覺kl覺, en asil tourbillon. 4 zemberek ile 14 g羹nl羹k otonomi salanm覺. Geneva Hallmark Standart mevcut.
Movement Reference: 2260 Energy: manual Thickness (mm): 6.80 Diameter (mm): 29.10 (12''' 職) Number of parts: 231 Number of jewels: 31 Frequency: 2.5 Hz (18'000 v.p.h.) Power-reserve (hours): 336 approx. Indication: hours, minutes, small second, small second on tourbillon, tourbillon Certification: Hallmark of Geneva
Forum i癟inde konuuldu mu bilmiyorum ama daha 繹nce denk gelmedim bu saate. ayet tan覺t覺lmad覺ysa Doruk'tan bir tan覺t覺m ve anket talep ediyoruz, benim ad覺ma da 5 puan verirsen sevinirim, yorma beni..