TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Kayış / Bilezik Danışma ve Bilgi Konusu

Saat Kayışları Hakkında Konuların Bulunduğu Bölüm

Re: Kayış ve Bilezik Danışma Konusu

Mesaj tablocu » 16 Oca 2012, 17:32

yahu ben 8,9 tane alıcam bi indirim yaparları mı acaba ? accaip güzller ve bunu yurt dışında gördüm çok ama çok güzeller...
Kullanıcı avatarı
tablocu

Mesaj Bond » 16 Oca 2012, 17:35

Öyle mi 8-9 tane demek. Bravo :!:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj drk » 16 Oca 2012, 17:36

Accaip güzelse bana da yollayın 5-10 tane :D
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Bond » 16 Oca 2012, 17:38

tablocu yazdı:merhaba arkadaşlar saat delisi birisi olarak aranızı yeni katıldım...:)

watchido marka saat kayışı hakkında bilgi verebilirmisiniz ? ben yurt dışında görmüştüm bundan sanırım türkiye ye gelmiş ne dersiniz...firmanın internet sitesi watchido.com çok güzel gözüyorlar kullanan arkadaşlar tecrübelerini anlatırsa sevinirim...

sevgiler...

Öncelikle bu tarz numaralardan hiç hoşlanmadığımızı belirtelim :!: Watchido sitesi foruma kayıt olunan mail ve kullanıcı adı olarak seçilen tablocu.com altında çalışıyor. Başkasıymış gibi burada insanları kandırmaya yönelik tavır sergilendiği için TSF forumlarına bir daha yazı yazmamanızı tavsiye ederim. Keşke bu tarz bir numara yerine ben kayış işi yapıyorum link vereceğim denilseydi. Ayrıca yurt dışından aldığımız bir çok nato ve zulu strapın kalite ve spekt olarak oldukça yüksek seviyede olduğunu belirtelim. Bu straplar adedi $ 0.40 US ile $ 5 US arası toptan satılan çeşitli kalite seviyelerinde bulunabiliyor.

Name Server:
NS1.TABLOCU.COM (has 2 domains)
NS2.TABLOCU.COM (has 2 domains)
Whois Server:
whois.enom.com
General TLDs:
WatchIdo.com whois (registered and active website)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj miyilmaz » 16 Oca 2012, 17:42

Ben de resimleri ekliyordum, kendimi reklamcıları gibi hissettim :( Teşekkürler Bond uyarı için.
Kullanıcı avatarı
miyilmaz

Re: Watchido saat kayışı için bilgi alabilirmiyim..

Mesaj Thevenin » 16 Oca 2012, 17:43

tablocu yazdı:merhaba arkadaşlar saat delisi birisi olarak aranızı yeni katıldım...:)

watchido marka saat kayışı hakkında bilgi verebilirmisiniz ? ben yurt dışında görmüştüm bundan sanırım türkiye ye gelmiş ne dersiniz...firmanın internet sitesi watchido.com çok güzel gözüyorlar kullanan arkadaşlar tecrübelerini anlatırsa sevinirim...

sevgiler...
tablocu yazdı:yahu ben 8,9 tane alıcam bi indirim yaparları mı acaba ? accaip güzller ve bunu yurt dışında gördüm çok ama çok güzeller...
tablocu yazdı:myilmaz paylaşım için teşekkürler ben kesin alıyorum...

Hosgeldin panpa :champ:
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Bond » 16 Oca 2012, 21:44

Mücadeleci silmeye gerek yok kalsın yazmıştım ama Razz konuyu temizlemek adına senin bende sipariş vermekten vazgeçtim önce dürüstlük dediğin ve bir kaç editlediğiniz mesajı kaldırmış. Durumu daha üye olur olmaz fark ettik ama çok önemli değil, 2-3 yere benzer iletiler yollanmıştı, diğerlerini kaldırdım bu iletiyi kayış konusuna birleştirip bıraktım zaten. Özel mesaj ile bilgi verip hatırlatacaktım ama sonra hala 8-9 tane alacağım vs diye dalga geçer gibi uzatınca yazdım. Dediğiniz gibi dürüstlük her durumda çok önemli. Kaş yapayım derken göz çıkarmış oldu. Biz herhangi bir uyarı yada banlama yapmadık zaten, en azından yazmadığına göre hatasını anlayıp efendice gitmiş. Bundan sonra daha etik şekilde ticaret yapar kendisi içinde ilerisi adına kazanç olur. Bari bu vesile ile biraz bilgi yazalım bir işe yarasın. Neticesinde 3 kuruşluk çaput gibi durabilir ama her mal gibi bununda belli özellikleri var. Elbette çok önemli değil düşük veya vasat kalite bir Nato kayışta iş görebilir. Sirkecide çok ucuza satan yerler mevcuttu, forumda alanlar olmuştu herhalde ama düz renkler diye hatırladım.

Nato ve Zulu kayışlara gelirsek; Bu kayışlardan yurt dışı çeşitli satan firmalardan aldık, bazıları daha iyi bazıları daha vasat kalitede. Önemli olan delik noktalarının düzgün açılmış, kenarlarının ve kesim yerlerinin erime belirtisi olmayacak şekilde ısı ile hatasız mühürlenmiş olmasıdır. Nato/G10/RAF vb gibi kayışların belli standart spesifikasyonları var, askeri yeterlilikte kalın, güçlü ve yumuşak olmaları gerekli. Dokuma ölçüsü, delik aralık mesafesi, adedi vb bir çok kriter önceden bellidir ve buna göre üretim yapılır. Bazı kayışlar kolda yumuşak olmaları sebebi ile çok rahat oluyor ve dokumasına bağlı olarak ekstra kalite ve sağlamlık hissi sağlıyor. Diğer önemli bir durum ise kullanılan mat/polisajlı çelik, pvd halkaların ve tokanın kalitesi. Bunların ucuza imal edilen düşük kalitedeki ürünler ( pirinç üstüne krom kaplama) hem sağlığa zararlı olabilir hemde soyulup dökülürse kötü bir görüntü oluşturabilir. Bu halka ve tokalar 316L paslanmaz mat sandblasted çelik, pvd, satin veya kozmetik öncelikli ürünlerde paslanmaz çelik üzerine krom kaplama veya polisaj kullanılmaktadır. Bazılarında tokalarda mm cinsinden baskıda oluyor. Fiyatlandırmalarda elbette ürün kalitesine ve özelliklerine göre değişmektedir. Herkes bütçesine ve kriterlerine göre çeşitlerine bakarak kendi tercih ettiği Türkiye ve yurt dışı satılan yerlerden alacaktır.

Ben daha önce kendim ve arkadaşlarım için alım yaptığım 3 siteyi ekliyorum. Bazılarında yeterlilik ve spesifikasyon bilgileri verilmiştir ve zaten kalite farklarını oluşturan unsurlarda belirtilmiş. Elbette daha çok firma var satan zaman içinde alıp beğenirsek ekleme yaparız. Ben özel renk seçeneği sebebi ile TSF SE için WatchGeckodan turuncu beyaz siyah bir model aldım en son. Sanırım Thevenin'de aynısından almıştı.

Time Factors :arrow: http://www.timefactors.com/nato.htm

WatchGecko :arrow: http://www.watchgecko.com/catalog/index.php/cPath/51

Gnomon :arrow: http://www.gnomonwatches.com/Product-view.asp?id=20
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj mrhappy » 16 Oca 2012, 22:05

Thevenin Allah'ta seni güldürsün :lol:

Gönül isterdi daha önce farketmek bu siteyi, TSF SE için kayış seçmek şimdi ama kısmet işte 8-)
Daçkalı..
Kullanıcı avatarı
mrhappy

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Kayışları - Watch Straps

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 30 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners