Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Basar, gözlerim ve bilinen Omega nefretim beni yaniltmiyorsa saat speedmaster bilezik te speedmaster bilezigi. Yalniz fotograftan anladigim kadari ile bu bilezige Rolex tarzi polisaj yapmislar. Cünkü, forumda daha önce yapmis oldugum Speedmaster Schumacher incelemesinde de belittigim gibi fabrika cikisi bilezigin finishing ve polisaji rezalet! Ama bilezik bu polisaj ile toparlanmis.
Sansi görüsüm bu tarz bir bilezik yatiriminin 300M icin cok pahali ve gereksiz oldugu. Saatinin manevi degeri oldugunu biliyorum ama birak orijinal hali ile kalsin.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Clk, gozlem dogru, speedmaster bilezigi, lug araligi falan tutuyor, uyar diye dusundum... Gorsel olarak da cok basarili...ama yine haklisin, deger mi kismi tartismali... Bi buluyum, degerlendirmesini ayrica yapariz....
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...