Merhaba evet Tudor ald覺m-79660-003. OP ve Sub diye niyetlenmitim bata. Sub 覺 kesinlikle alaca覺m ama OP 癟ok sade geldiinden buradaki arkadalar覺nda (saolsunlar) eer satmay覺 d羹羹nm羹yorsan iki rolex e gerek yok demeleri farkl覺 alternatif marka ve modellere de bak demesiyle bu modeli se癟mitim. Daha 繹nce bunu da sormustum ama ellerinde yoktu. Olsayd覺 o zaman alacakt覺m zaten OP yerine. Deneyince de katalog halinden cok daha guzel geldi (muhtemelen tepedeki spotlar neticesinde).

Teekk羹r ederim. Ben saat konusunda hi癟 satma taraftar覺 deilim. Evladiyelik olarak al覺yorum zaten. Rolex te keza ayn覺 ekilde olacak. Allah g繹stermesin tabi elden c覺karmaya 癟al覺覺nca Tudor'un al覺c覺s覺n覺n pek olmad覺覺n覺 hatta deer kayb覺n覺n 癟ok fazla olaca覺n覺 tahmin edebiliyorum. Bir rolex degil netice de ya da omega/IWC. Ana etken kasa ve bilezik benim 癟ok houma gitti...
Bayi ismini vermeyim (belki ayn覺 ekilde benden 繹nce saat alan birisine vermemi olabilirler) ama kalem defter 癟ikolata ta覺ma k覺l覺f覺 temizleme kiti ald覺m ben 羹cretsiz olarak, bu bayii nin bir jesti. O kadar para verip yan覺na en az覺ndan bir ka癟 ey ilave edilmesi en az覺ndan (her ne kadar pazarlama taktii gibi g繹r羹nse de) size verilen deerin g繹stergesi gibi geldi bana.
PRG-130T /// 79660-003 /// SSA363J1 /// T099.427.16.058.00 /// NJ0150-81Z /// SS010600610