Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Heesh » 10 Tem 2026, 17:20
Fatih28 yazdı:Heesh yazdı:Fatih28 yazdı:
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu cidden güzel bayıldım şimdi tekrar bakınca alacak olsam bu versiyon alırı. Güle güle kullanın . Kayışı kendi kayışımı birde bu saatlerde fosfor olmayınca yadırgıyorum
Teşekkür ederim [emoji4] Hayır, kendi kayışı değil, el yapımı devekuşu bacağı derisinden yapılmış bir kayış
Kombini aklıma kazıdom alırsak bu kombine gitmek lazım iyi durmuş teşekkürler
-

Heesh
-
OnlyJapan » 12 Tem 2026, 16:18
Merhaba yakın zamanda Japonya seyahati planlıyorum. Kendim için ve sonrasında ikinci elde rahat satabileceğim hangi grand seiko modellerini onerirsiniz?
-

OnlyJapan
-
whichwatch30 » 12 Tem 2026, 22:40
OnlyJapan yazdı:Merhaba yakın zamanda Japonya seyahati planlıyorum. Kendim için ve sonrasında ikinci elde rahat satabileceğim hangi grand seiko modellerini onerirsiniz?
Sadece Japonya pazarı için yapılan modelleri ben kendime önerirdim gidecek olsam... şu an aklımda spesifik bir tanesi yok ve ne kadar kolay satılırlar bilemem.
-

whichwatch30
-
mturann » 13 Tem 2026, 09:26
OnlyJapan yazdı:Merhaba yakın zamanda Japonya seyahati planlıyorum. Kendim için ve sonrasında ikinci elde rahat satabileceğim hangi grand seiko modellerini onerirsiniz?
Bu güzel bulursanız alın bence

-

mturann
-
whichwatch30 » 13 Tem 2026, 09:38
mturann yazdı:OnlyJapan yazdı:Merhaba yakın zamanda Japonya seyahati planlıyorum. Kendim için ve sonrasında ikinci elde rahat satabileceğim hangi grand seiko modellerini onerirsiniz?
Bu güzel bulursanız alın bence

Kesinlikle, bulunuyorsa...
-

whichwatch30
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 73 misafir