Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
karaelci » 01 Oca 2012, 13:14
Merhaba, herkese iyi seneler
http://www.youtube.com/user/WATCHTANAKA1/videosDün akşam denk geldi, 1080p kalitede videolar muhteşem. Seiko, Oris, Hamilton, Citizen, Casio vb. markaların modellerini bulabilirsiniz. Ben bayıldım, dün gece herkes yatınca sabaha kadar göz banyosu yaptım

Hatta Seiko' nun -pek beğenmediğim- tasarımları bile gözüme daha bi güzel gelmeye başladı. Şiddetle tavsiye ederim.
Not: Daha önce konu açılmış mı diye arama yaptım ama herhangi bir kayıt bulamadım. Ayrıca video bölümüne konu açamadığım için buraya yazdım. Yanlış yerdeyse (kusuruma bakmadan) taşırsanız sevinirim.
Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
-

karaelci
-
mucadeleci » 15 Oca 2012, 20:45
Drago yazdı:Çok güzel saatler var gerçekten...Özellikle Japonya'da üretilen orijinal Seikolar,Orientler,Citizenler...İsviçre saati de pek şart değil gibi

erdemli Japonlar varken aristokrat isviçrelilerle uğraşmak istemiyoruz galiba sayın Drago

Zamana and olsun ki.....
-

mucadeleci
-
Bond » 15 Oca 2012, 20:54
Karaelçi konu ve link için teşekkürler.

Yer uygun bu şekilde, diğer videoları sahipleri ile görüştükten sonra bilgileri dahilinde yayınladığımız için ayrı bölümde düzenli olarak tek tek yüklüyoruz.
-

Bond
- Administrator
-
-
Drago » 15 Oca 2012, 21:10
mucadeleci yazdı:Drago yazdı:Çok güzel saatler var gerçekten...Özellikle Japonya'da üretilen orijinal Seikolar,Orientler,Citizenler...İsviçre saati de pek şart değil gibi

erdemli Japonlar varken aristokrat isviçrelilerle uğraşmak istemiyoruz galiba sayın Drago

Sevgili mücadeleci,
Japonlara ezelden beri saygım var... sundukları ürünlerde bence yeterli kalitede...aslına bakarsanız İsviçre markalarının bir çoğunun ederinden fazla fiyatlandırıldığını düşünüyorum...Fiyatlar içinde sponsorluk masrafları,lüx reklamlar, marka elçilerinin maaşlaı filan ne ararsanız var

ve bunları biz ödüyoruz diye düşünüyorum açıkçası...
-

Drago
-
mucadeleci » 15 Oca 2012, 21:26
Drago yazdı:mucadeleci yazdı:Drago yazdı:Çok güzel saatler var gerçekten...Özellikle Japonya'da üretilen orijinal Seikolar,Orientler,Citizenler...İsviçre saati de pek şart değil gibi

Sevgili mücadeleci,
Japonlara ezelden beri saygım var... sundukları ürünlerde bence yeterli kalitede...aslına bakarsanız İsviçre markalarının bir çoğunun ederinden fazla fiyatlandırıldığını düşünüyorum...Fiyatlar içinde sponsorluk masrafları,lüx reklamlar, marka elçilerinin maaşlaı filan ne ararsanız var

ve bunları biz ödüyoruz diye düşünüyorum açıkçası...
+1

*Drago
Kesinlikle katılıyorum, satın aldığım tüm saatlerin Seiko olması'da bu fikrimin bir sonucu zira Seiko kaliteyi halka indirgemesi ve bu forumda daha önce birkaç kez yazdığım diğer özellikleri ile benim için apayrı bir yerde ama bununla birlikte Horolojinin ana vatanında üretilen saatlere ve harcanan emeğe, geleneğe olan bağlılık ile süregelen kaliteye olan saygım sonsuz ve aklımda ileride 1 yada 2 swiss made saat almak var. Büsbütün swiss made e sırtımı dönemem.

Zamana and olsun ki.....
-

mucadeleci
-
Drago » 15 Oca 2012, 21:37
Sevgili Mücadeleci,
Size katılıyorum...bu nedenle koleksiyonumu Seiko'lardan oluşturmayı istiyorum. Ancak belki daha sonra bir İsviçreli ile konuyu kapatabilirim...

-

Drago
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: BigCrown, eskiserkan, Mtn, ogeday, therapeute, timeluxury, yaman20 ve 194 misafir