Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Instagramdan ben de görmüştüm. Özellikle açık mavi olanı ve sarı olanı çok beğenmiştim. Swatchi zerre kadar sevmem ama üzerinde Omega amblemi olduğuğunun hatrına ben de bir tane almayı planlıyorum.
Acaba Rolex ile hangi saat düet yapardı da 250 dolara saat çıkarırdı diye de düşünmeden edemedim şimdi..
Niye gelmiyoki türkiye gibi saat pazarı mi var ki?gelir gelir merak etmeyin haziranda tüm vitrinlerde.2000 yılında aldigim swatch irony yede benziyo siyah olan ilk isviçre saatimdi lise 2.ama demekki omegaya benzetmişler.swatch şuan bozuldu geçen yıl ibrelerde kalibrasyon yapılmıyordu serbest hareket bu arada swatch tamir eden biyer bilen varsa bi göndereyim.2008 de görece daha pahalı olan seiko krono aldım onda tik yok pil tak kalibre yap devam arada birde banyo yaptırıyorum sonra koluma
Şu an 3 mağazada da (Akasya AVM, Mall of İstanbul, Forum İstanbul) sergide saatler. 26'sı Cumartesi de satışları başlayacak. İlk seçenek Ay modeli olmak üzere, stok durumuna göre sırasıyla Merkür veya Jüpiter'den bir seçim yapacağım ben de.