T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
morningstar » 29 Oca 2020, 12:28
Jomadan verdiim sipari bug羹n kargoya verilmi kargo olarak DHL e commerce olarak g繹nderilmi.Nasil iliyor s羹re癟 bilgisi olan yazabilir mi?Denizli de ikamet ediyorum
SM-N950F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
-

morningstar
-
- Ya: 30
- Kay覺t: 25 Au 2018, 23:45
monza » 31 Oca 2020, 11:22
morningstar yazd覺:Jomadan verdiim sipari bug羹n kargoya verilmi kargo olarak DHL e commerce olarak g繹nderilmi.Nasil iliyor s羹re癟 bilgisi olan yazabilir mi?Denizli de ikamet ediyorum
襤stanbul'a indiinde g羹mr羹k vergisi hesaplan覺p ta覺y覺c覺 olarak ptt'ye teslim edilecek. Adresinize geldiinde kargocuya nakit olarak vergiyi 繹deyip saati teslim alacaks覺n覺z
Humility is the essence of virtue
-

monza
-
- Ya: 38
- Kay覺t: 24 Nis 2019, 10:20
morningstar » 31 Oca 2020, 13:14
monza yazd覺:morningstar yazd覺:Jomadan verdiim sipari bug羹n kargoya verilmi kargo olarak DHL e commerce olarak g繹nderilmi.Nasil iliyor s羹re癟 bilgisi olan yazabilir mi?Denizli de ikamet ediyorum
襤stanbul'a indiinde g羹mr羹k vergisi hesaplan覺p ta覺y覺c覺 olarak ptt'ye teslim edilecek. Adresinize geldiinde kargocuya nakit olarak vergiyi 繹deyip saati teslim alacaks覺n覺z
Teekk羹r ederim
-

morningstar
-
- Ya: 30
- Kay覺t: 25 Au 2018, 23:45
Halitkin » 04 ub 2020, 13:15
beycelice yazd覺:TISSOT
PRS 516 Automatic Blue Dial Men's Watch: 299$ + 35$ ( kargo )
https://www.jomashop.com/tissot-prs-516 ... 41-00.html
TR fiyat覺na g繹re uygun g繹r羹n羹yor. Vergi dahil 2600TL, T羹rkiye fiyat覺 4bin TL. Yan覺l覺yorsam d羹zeltiniz
S繹ylediiniz gibi gayet uygun fiyat ancak u an stokta g繹r羹nm羹yor.
-

Halitkin
-
- Kay覺t: 07 Kas 2017, 21:41
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: BigCrown, eskiserkan, ogeday, therapeute, timeluxury, yaman20 ve 192 misafir