Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
fsinan » 16 Ara 2011, 10:29
Ben çok merak ediyorum mesela yeni aldığınız kolunuza taktığınız saatiniz, bir yere çarpıp, vs bir şekilde kasası bileziği çizilince ne hissediyorsunuz?
Ben arabada yahut başka eşyada hiç umursamam ama sözkonusu saat olunca acayip üzülüyorum, bir müddet de devam ediyor

Siz ne hissediyorsunuz?
"Money has no owners, has spenders". -Omar
-

fsinan
-
Ozgur » 16 Ara 2011, 13:46
Saatlerin cizilmemesi icinde dikkatli olurum, cizilme ihtimali yuksek hareketli birseyler yapacaksam kolumdan cikaririm.
Oldu ki cizildi...
Saatten soguyorum ve kaca satarim bunu diye dusunmeye basliyorum.
Firsat olursa elden cikaririm, olmazsa gunluk kullanim tercihimi baska saatten kullanirim.
Festina lente
-

Ozgur
-
asymptote » 16 Ara 2011, 13:56
serxx yazdı:Kordon değişimi yapan saatçi çiziyorsa hiç iyi şeyler hissetmiyorum

İşte bu yüzden mahallemin saatçisine güvenmiyorum, kordon değişimini kendim yapıyorum
Ozgur yazdı:Oldu ki cizildi...
Saatten soguyorum ve kaca satarim bunu diye dusunmeye basliyorum.
Firsat olursa elden cikaririm, olmazsa gunluk kullanim tercihimi baska saatten kullanirim.
Çok acımasızsın Ozgur, saatlere karşı biraz vefalı olmak lazım..

"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
berkg1985 » 16 Ara 2011, 14:36
dusunmek bile rahatsiz ediyor beni.. bende herseyimin kusursuz olmasini seviyorum.
-

berkg1985
-
mucadeleci » 16 Ara 2011, 14:41
Sinirden ağlamamak için kendimi zor tutup, dünya malı dünyada kalır, dünyalık değilmi sıkma canını v.s... cümleleri kendi kendime kurarak şizofreni başlangıcı modunda geziyorum bütün gün... sonra o çiziği her gördüğümde kendime kızıp ahhh çekiyorum...
Zamana and olsun ki.....
-

mucadeleci
-
fsinan » 16 Ara 2011, 15:13
Kılcal çiziklerin kasada, bilezikte, bezelde birkaç hafta içerisinde oluşmasının önünde hiçbir engel yok, ışıkta şöyle bir yansıma yüzeylerine bakınca acı gerçeği görüyorsunuz.
Beni asıl üzen bir şekilde bir yere takıp, çarpıp oluşan gerçek anlamdaki ezilme ve çizikler.
Ama satmak vs, o kadar da değil, sıkılmamın sebebi çizikler olmaz..
"Money has no owners, has spenders". -Omar
-

fsinan
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: BigCrown, eskiserkan, Mtn, ogeday, therapeute, timeluxury, yaman20 ve 198 misafir