Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
metaslo » 16 Oca 2012, 19:20
Merhabalar öncelikle sitenizi bugün keşfettim ve son derece yararlı bir site emeği geçen herkesi kutluyorum.
Abim tıp okuyor ve mezun olacak ona bir saat hediye almak istiyorum ama bu işlerden neredeyse hiç anlamıyorum.
Ne çok spor ne çok klasik olan bir model ideal olur. 550-600 lira civarında bütçem var. İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum nerelere bakmam nereleri araştırmam gerek yardımcı olabilirseniz sevinirim.
-

metaslo
-
metaslo » 16 Oca 2012, 19:45
Önerileriniz için teşekkür ederim. Seikoyu inceleyeceğim.
Daha önce internetten biraz araştırdım da Guess'in GUW16570G1 modeli hoşuma gitmişti.Bu modelle ilgili fikriniz nedir ve tabi ki Guessle ilgili.
-

metaslo
-
Drago » 16 Oca 2012, 19:56
Tissot olabilir...
Mezuniyet için ezelden beri saat yapan bir marka daha uygundur...Guess filan gibi geçici hevesleri önermem

-

Drago
-
metaslo » 16 Oca 2012, 20:05
Teşekkür ederim Drk ve Drago

Guessten vazgeçtim
Seikonun birkaç modelini beğendim, değerlendirmeye aldım.Tissot almak isterim tabi ama bütçeme uygun olan modelleri klasik gibi geldi bana

İzninizle birşey daha sormak istiyorum deri kordonu mu önerirsiniz yoksa çelik veya titanyum mu?
-

metaslo
-
mucadeleci » 16 Oca 2012, 20:13
Benim tavsiyem deri kordonlu bir Seiko olur Dr. bey için

Zamana and olsun ki.....
-

mucadeleci
-
Drago » 16 Oca 2012, 20:20
metaslo yazdı:Teşekkür ederim Drk ve Drago

Guessten vazgeçtim
Seikonun birkaç modelini beğendim, değerlendirmeye aldım.Tissot almak isterim tabi ama bütçeme uygun olan modelleri klasik gibi geldi bana

İzninizle birşey daha sormak istiyorum deri kordonu mu önerirsiniz yoksa çelik veya titanyum mu?
Genel olarak tarzı nasıl,giyim tarzı ?, hobbyler filan...biraz bilgi alalım

sporla arası nasıl mesela ?
-

Drago
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: BigCrown, eskiserkan, Mtn, ogeday, therapeute, timeluxury, yaman20 ve 199 misafir