TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Kutu A癟覺l覺覺 : tahminleri alal覺m ?

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Kutu A癟覺l覺覺 : tahminleri alal覺m ?

Mesaj manevra » 26 Nis 2026, 02:05

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba t羹m foruma.

癟ok y覺llar 繹nce foruma 羹ye olup bu forumdan 癟ok ey 繹renmi bir kullan覺c覺 olarak 繹ncelikle TSF'ye ge癟 kalm覺 bir teekk羹r etmek istiyorum.
En son bu foruma 2012 ve 2013 y覺llar覺nda ald覺覺m biri gmt master two tone 116713 ve DJ ii 116334 kutu a癟覺l覺覺 bal覺覺 a癟m覺t覺m.
tabi o zamanlar b覺rak覺n s覺ra beklemeyi bu saatler i癟in indirim bile alabiliyorduk :)

daha sonra hayat ak覺覺 iler g羹癟ler derken hem saatlerimi elden 癟覺karmak zorunda kald覺m hemde forumdan uzak kald覺m. arada girip okusamda pek aktif olamad覺m.

aradan ge癟en bu s羹rede 48 ya覺nda evlendim ve eime d羹羹n hediyesi olarak bir OP 34 lavander almay覺 baard覺m.
Baard覺m diyorum 癟羹nk羹 o kadar uzak kalm覺覺mki konudan inan覺n 癟elik bir rolex almak deveye hendek atlatmaktan daha zor olmu : )

neyseki eski m羹terisi olduum AD ( ad覺 bende sakl覺, eskiden olsa yazard覺m fakat malum art覺k saat yok: ) bana yard覺mc覺 oldu ve d羹羹ne 1 hafta kala bana OP 34 Lavander i teslim etti hem eime g羹zel bir hediye oldu hemde benim i癟ime 癟ok sindi.

bu arada banada d羹羹n羹m羹zde bir 224270 explorer 40 hediye ettiler ve benimde eski hevesim tekrar comu oldu : )

daha sonras覺nda bende kendim i癟in bir OP 41 yeil s覺ras覺na girdim ve solsunlar beni yine 癟ok bekletmediler.

fakat ters k繹e yapt覺lar: )

癟ok konutuk imdi tahminleri alal覺m

not: 羹st羹n羹 kapat覺cak bir 繹rt羹 bulamay覺nca tshirt ile kapatt覺m aff覺n覺za s覺覺n覺yorum

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
manevra

Ya: 47
Kay覺t: 02 Mar 2014, 21:59

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Bing [Bot] ve 34 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners