Valla alınır ben aldım 8 gün aralıksız taktim gayet harika sıkılmadan takıyor insan sapphire back te öneririm mekanşzma ışıkta acayip ışık oyunları yapıyor gerçi biraz fazla para alıyorlar benim kısmetime avantajlı geldi saatslhgzl yazdı:Heesh yazdı:Güzel bir diver güle güle kullanın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim.Sizin Nomos Club da harika.36mm solid back düşünmüyor degilim.
Heesh yazdı:Valla alınır ben aldım 8 gün aralıksız taktim gayet harika sıkılmadan takıyor insan sapphire back te öneririm mekanşzma ışıkta acayip ışık oyunları yapıyor gerçi biraz fazla para alıyorlar benim kısmetime avantajlı geldi saatslhgzl yazdı:Heesh yazdı:Güzel bir diver güle güle kullanın
Ben bayiden alacaktım tam alıcakken sarı sitede bir ilana denk geldim Almanya’dan alan bir arkadaş hiç takmamış fazlalık diye satıyordu acayip uygun olunca fazla para vermiyim cam kapaklı yeni versiyon alıyom dedim 3 senedir nomos diye bekliyordum öyle oldu nasip oldu diyeyimslhgzl yazdı:Heesh yazdı:Valla alınır ben aldım 8 gün aralıksız taktim gayet harika sıkılmadan takıyor insan sapphire back te öneririm mekanşzma ışıkta acayip ışık oyunları yapıyor gerçi biraz fazla para alıyorlar benim kısmetime avantajlı geldi saatslhgzl yazdı:Heesh yazdı:Güzel bir diver güle güle kullanın
Anladım siz bayiden almadınız o zaman.
Heesh yazdı:Ben bayiden alacaktım tam alıcakken sarı sitede bir ilana denk geldim Almanya’dan alan bir arkadaş hiç takmamış fazlalık diye satıyordu acayip uygun olunca fazla para vermiyim cam kapaklı yeni versiyon alıyom dedim 3 senedir nomos diye bekliyordum öyle oldu nasip oldu diyeyimslhgzl yazdı:Heesh yazdı:Valla alınır ben aldım 8 gün aralıksız taktim gayet harika sıkılmadan takıyor insan sapphire back te öneririm mekanşzma ışıkta acayip ışık oyunları yapıyor gerçi biraz fazla para alıyorlar benim kısmetime avantajlı geldi saatslhgzl yazdı:Heesh yazdı:Güzel bir diver güle güle kullanın
Anladım siz bayiden almadınız o zaman.
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 614 misafir
|
||||||||||||||