İncelememde de belirtmiştim bu saati farklı kordonlar ile de kullanmak istediğimi. Bu doğrultuda dolap uygulamasından siyah deri harika bir kordon aldım. Bacak açıklığı 21mm olduğu için seçenekler 22 ve 20 mme gör az ama bulunabiliyor. Üstelik Easy-Click olanlarda bulabildim. Saatime çok uyum sağladığını düşünüyorum ve beklediğimden daha iyi durdu. Nato ve kahverengi de alacağım. Bu paylaşımı apma sebebim yaygın olmasa da 21 mm kordon bulunabileceği ve farklı kordonlar ile saate yeni bir görünüm ve kullanım alanı sağlanabileceği.
Keyifli günler herkese.
İncelememde de bu saati farklı kordonlarla kullanmak istediğimi belirtmiştim. Bu doğrultuda Dolap uygulaması üzerinden harika bir siyah deri kordon edindim.
Bacak açıklığı (lug aralığı) 21mm olduğu için seçenekler 20mm veya 22mm'ye kıyasla daha kısıtlı olsa da, arayınca güzel parçalar bulunabiliyor. Hatta şansıma 'Easy-Click' (akıllı pin) sistemine sahip bir model denk getirdim. Kordonun saate çok uyum sağladığını ve beklediğimden çok daha şık durduğunu düşünüyorum. İlerleyen süreçte nato ve kahverengi deri kordonlar da eklemeyi planlıyorum.
Bu paylaşımı yapma sebebim; yaygın olmasa da 21mm kordonların bulunabildiğini göstermek ve farklı kordon tercihleriyle saatin çehresinin nasıl değişebileceğine dair fikir vermek.
Herkese keyifli forumlar, iyi günler dilerim.