Yüzük ve saat uyumlu olmalı [emoji123]

tütünkar yazdı:oldukça kalabalık, kimi kaydadeğer, kimi basit, kimi manevi olarak çok değerli olan çokça tesbihim var. forumda en sevdiğim nokta da burası oldu sanırım, elimden geldikçe burada paylaşım yapacağım tesbihlerimi. aslında tesbihe karşı olan sevgim ta çocukluğumdan itibaren gelen ve yıllar geçtikçe artan bir sevgi oldu. her tesbihime yüklediğim bir mana, bir anlam ve bir ruh hali var aslında. iş yerim için ayrı, ev için ayrı, bunlar dışında kendimi ruh halim olarak nasıl hissettiğime bağlı olarka her durum için bir tesbihim var diyebilrim. iş yerim için genellikle gün içinde çok yoğun, koşuşturmalı ve biraz da stresli geçtiği için iş yeri tesbihimi bir kuka tesbih yaptım, strese girdikçe çekiyorum, çektikçe de renk alıyor tesbihim. bu kukayı çok uzun yıllardır kullanmıyorum, henüz daha 1 sene olmadı ama oldukça açık bir renkten yavaş yavaş boncuklar renk almaya başladı, genellikle sık kullanımda tercih ettiğim tesbihlerimi kuka, damla kehribar olarak tercih ediyorum ki çektikçe renk alsın, renk aldıkça da anılarımı o boncuklarda biriksin istiyorum. velhasıl çok uzatmadan iş yeri kuka tesbihimizle başlayalım

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: tütünkar ve 6 misafir
|
||||||||||||||