TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat Kadranına Baskı Yaptırmak Hakkında Bilgi

Saat Mekanizmaları ve Teknik Bilgiler Konusunda Paylaşım Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Mekanizmaları Bölümünde Birçok Mekanizma Üreticisi Firmanın Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detaylı Fotoğrafları ile Ulaşabilirsiniz. Ayrıca Saatlerde Kullanılan Teknolojileri Açıklayan Detaylı Bilgilendirme Konularını Okuyabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Saat Kadranına Baskı Yaptırmak Hakkında Bilgi

Mesaj emrahguneR » 10 Ağu 2015, 16:02

Arkadaşlar Merhaba, bu ilk mesajım olacak forumu pek tanımıyorum o yüzden yanlış yere konu acmissam kusuruma bakmayın.
Saatler konusunda pek teknik bilgiye sahip değilim o yüzden yardımcı olmanızı bekliyorum.
Benim bir saatim var ve saatimin kadranina özel birseyler yapmak istiyorum. Bazı yerlerde fotoğraf baskı yapıldığını görmüştüm. Aslında benim yaptırmak istediğim saatimin kadranini temizletmek (biraz detay var içinde ) belki boyatmak. Bu işle ugrasan bana bu konuda yardımcı olabilecek kaliteli işçiliği olan ve mümkünse istanbul avrupa yakasında birilerini önerebilir misiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
emrahguneR

Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 17 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners