Saat Mekanizmaları ve Teknik Bilgiler Konusunda Paylaşım Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Mekanizmaları Bölümünde Birçok Mekanizma Üreticisi Firmanın Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detaylı Fotoğrafları ile Ulaşabilirsiniz. Ayrıca Saatlerde Kullanılan Teknolojileri Açıklayan Detaylı Bilgilendirme Konularını Okuyabilirsiniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
inecik » 19 Mar 2015, 16:05
Değerli arkadaşlar umarım doğru yere yazıyorumdur.çok sevdiğim bir seiko sarkaçlı duvar saatim var.birden sarkacı çalışmaz oldu, pilini değiştirdim ama gene çalışmıyor, bu arada saat kısmı çalışıyor, makinasına baktım,sanırım mıknatıslı bir mekanizma var.benim yapabileceğim birşey varmı yoksa makinasınımı değiştirmek gerekiyor. saygılar
-

inecik
-
Lashisojin » 07 Eyl 2015, 06:55
Onlar birkaç farklı yolu denemek zorunda sorunları veya sorunları çözmek için farklı yollar deneyin.
[url=http://www.maxbetonline24.com]ibc[/url]
-

Lashisojin
-
bengisaat » 08 Eyl 2015, 18:26
Uzun zaman pil değiştirmeyince pili sızdırma yapıp yataklarına oksitlenme yapıyor oksit varsa sarkacın pilinde geçirgenliği kaybolmuş olabillir.
Pil yataklarını ölçerek akım çekipçekmediğini kontrol ederek başlayın çekmiyorsa pil yatağını onarmaya çalışın olmazsa pil yatağını uygun bir yatakla değiştirin .
Akım çekiyorsa mıknatıs sisteminde sorun olabilir bu durumda sizin yapabileceğiniz bir şey yok.
facebook.com/saatatolyesi/
-

bengisaat
-
-
Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir