TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

omax otomatik saat bakımı

Saat Mekanizmaları ve Teknik Bilgiler Konusunda Paylaşım Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Mekanizmaları Bölümünde Birçok Mekanizma Üreticisi Firmanın Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detaylı Fotoğrafları ile Ulaşabilirsiniz. Ayrıca Saatlerde Kullanılan Teknolojileri Açıklayan Detaylı Bilgilendirme Konularını Okuyabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

omax otomatik saat bakımı

Mesaj BurakBoztepe » 02 Eyl 2016, 03:07

Merhaba arkadaşlar. Herkese selam olsun. Annemin yaklaşık 1980 yılından kalma saatinin hala çalıştığını öğrenince hemen çıkardık yerinden ve saate baktım. Omax marka swiss made ve otomatik bir saat. Kurunca halen çalışıyor ve güç rezervi sanırım kötü değil. Ama az sallayınca duruyor gibi bir kaç saniye sonra. Birde saat çalışır vaziyette iken salladığımda durdu ama emin değilim nasıl yaptığıma veya salladığıma. Şu an halen çalışmakta. Bu saati görsel ve mekanik açıdan düzeltip toplamak istiyorum. Annem baya zamandır bileğine küçük geldiğinden kullanmıyormuş. 35 yıllık ve evlilik saati olmasından bizim için değerli. Mekanik bakımı, görsel bakımı ve göze kötü görünmeyecek bir kordon takılması için bir şeyler yapmak istiyorum. Kendim izmirde oturuyorum. Buralarda tanıdığınız güvenilir birilerini tavsiye edermisiniz ? Şimdiden çok teşekkür ederim. Fotoğraf eklemeye çalıştım :)

Resim
Resim
Because music matters..
Kullanıcı avatarı
BurakBoztepe

Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 31 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners