Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
MelihGS » 17 Mar 2016, 21:30
Abi benimkini satalım size sıfıra çok yakın

orijinal kayışını neredeyse kullanmadım bile. Ancak tabii tercih meselesi bir noktada.
-

MelihGS
-
seikofan » 17 Mar 2016, 21:58
SeRxx yazdı:Merhabalar,
300-400 dolarlık saatlerin ülkemizde 2,700-3,000 lira civarı listelendiğini gördükten sonra JDM olayına güzel bakmaya başladığımı söyleyebilirim.
Bu modelleri "Seiyajapan" veya "Global Rakuten"den rahatlıkla temin edebilirsiniz.
sarg011 modelini rakutende buldum türkiyeye göndermiyormuş satan eleman

Zaman;en güçlü ilaç,en güçlü zehir. Dünyadaki tüm SEIKOLAR benim olsun.
-

seikofan
-
TSayiR » 17 Mar 2016, 22:20
@Hirundowatches
-

TSayiR
-
TSayiR » 17 Mar 2016, 22:30
Kusura bakmayın ama anlayamıyorum ben sizi. yani alacak site bulamıyorsunuz bulsanız alacaksınız hemde yurt dışında bilinmeyen sitelerden alma riskini göze alıyorsunuz (amazon ebay a lafım yok) hemen sonrasında da gelme zamanını beklemeyi göze alıyorsunuz sonrasında da gümrük vergisini göze alıyorsunuz.Ama Cirlop gibi gıcır gıcır çil çil hemde aradığınız bir çok siteden daha ucuz bu:
viewtopic.php?f=12&t=21598&p=421727#p421727viewtopic.php?f=202&t=21553#axzz43Bpus9iR saatlere yok diyorsunuz. olay bu mudur? gerçekten anlayamıyorum aydınlatın beni
@Hirundowatches
-

TSayiR
-
evsen81 » 17 Mar 2016, 23:01
seikofan yazdı:Herkese iyi günler dilerim sevgili saat sever dostlarım.Sorum başlıkta da yazdığım gibi
Japan Domestic Market diye bilinen yani sadece Japonya için üretilen Seikoları düşünmekteyim bu aralar ama amazon ve rakuten sitelerinde baktığım kadarıyla Türkiye ye kargo yok.Sitede bu güzel saatlere sahip olan var hatta satan da mevcut ama ben sıfır alma taraftarıyım.Bu konuda beni bilgisi ve tecrübesiyle aydınlatan birisi olursa çok mutlu olurum .Seikonun yaptığı bu yaptığı bencilliği de anlaşmış değilim böyle efsane modeller çıkarıp başkasına satmamak ayıp olmuş bence.

Ben forumdaki arkadaşlardan iki saat aldım.Biri Seiko Blue Monster, diğeri Steinhart OVM.İki saatte Türkiye'de satılmayan saatler.İki saatte çok temizdi.Steinhart sıfır kondisyondaydı.Gümrük vs uğraşmak yerine forumdaki satılık saatlere bakabilirsiniz.
Gerçekten hem fiyat hem kondisyon olarak çok iyi saatler var

Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.
-

evsen81
-
jstein » 17 Mar 2016, 23:14
TSayiR yazdı:Kusura bakmayın ama anlayamıyorum ben sizi. yani alacak site bulamıyorsunuz bulsanız alacaksınız hemde yurt dışında bilinmeyen sitelerden alma riskini göze alıyorsunuz (amazon ebay a lafım yok) hemen sonrasında da gelme zamanını beklemeyi göze alıyorsunuz sonrasında da gümrük vergisini göze alıyorsunuz.Ama Cirlop gibi gıcır gıcır çil çil hemde aradığınız bir çok siteden daha ucuz bu:
viewtopic.php?f=12&t=21598&p=421727#p421727viewtopic.php?f=202&t=21553#axzz43Bpus9iR saatlere yok diyorsunuz. olay bu mudur? gerçekten anlayamıyorum aydınlatın beni
Yurt dışından çok alışveriş yaptığımdan üzerime alınıp ben aydınlatayım.
Seikofan sıfır tercih ettiğini belirtmiş hal böyleyken Aydın saat'e nadiren düşen belirli modeller dışında en mantıklı tercih Japonya'dan almak oluyor. Rakuten ve seiyajapan'da forumca defalarca tecrübe edilen güvenilir kaynaklar. Buralardan alışveriş yaparken toplam bedele %20 eklendiğinde oluşan rakam alıcıya makul geliyorsa bence bunun ötesinde bir problem yok.
Son olarak da paket beklemek genelde keyiflidir.
One Timex digital watch, broken.
-

jstein
-
shichinin » 18 Mar 2016, 02:10
Thevenin yazdı:Eger satin almak istediginiz JDM Seiko'yu forumda gorduyseniz, sahibinin fotograflarini eklemeyi bitirmesini bekleyin. Bitirince gidip ondan alin.
Fotograflar ara sira geliyor, saat gorunuyor; ama sahibi mesajlariniza cevap vermiyorsa derhal uzaklasin.
Aradiginiz modeli Tokyo kapalicarsisi dahil henuz hicbir yerde gormediyseniz merak etmeyin, hozburun bulamazsa SerkanGS sizi bulur

iyiymiş

-

shichinin
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 86 misafir