Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
utkuturel » 19 Şub 2014, 15:57
Merhabalar,
Bu aralar saat kolleksiyonumu beyaz kadran, kahverengi deri kayış, arabik rakamlı ve de bütçeye uygun bir saat ile genişletmek istiyorum. İncelediğim modeller arasından tip olarak bunu beğendim.
https://www.victorinox.com/ch/product/T ... cal/241505Ürünün fiyatı yaklaşık 2000 TL civarında. Özelliklerine baktığımda, 10 atm, ETA2824 mekanizma ve de 316L çelik kasa ile birlikte, fiyat performans açısından başarılı bir model gibi geldi. Sizler ne düşünürsünüz ?
-

utkuturel
-
Erdem35 » 19 Şub 2014, 18:31
Fiyat pahalı...
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
-

Erdem35
-
Sinanist » 19 Şub 2014, 20:05
Saat mükemmel de fiyatı açısından military modellerinden Hamilton veya orise baksanız. Bana çakı markası gibi geliyor. Çakının yanında hediye gibi.. :S
Bu paraya şok sertifikası, manyetizma etkilenmeme gibi başka modeller bulunabilir mi acaba? veya super lumine :S Birinden biri eklense daha iyi olabilir.
Görüntü olarak bende çok beğendim diyebilirim. Yinede önce çelik kayış tercihim olur. Çelik kayış istediğiniz zaman çıkar, 10-20 liraya deri kayış takarsınız. Orjinal çelik kayış alma imkanınız 0 gibi. Çok pahalı.
Saygılar.
-

Sinanist
-
raven » 19 Şub 2014, 20:19
Pahalı.
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
-

raven
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: gargamell, Google [Bot], Mehmet45, sphinx ve 49 misafir