Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller
Moderatörler: News, LadyZ
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Bond » 26 Ağu 2011, 01:02
Frax yazdı:Herojd yeni taktiğimi o zaman burada açıklıyorum. Mağazaya gidip bakıyoruz, deniyoruz ardından modaelinizde.com dan sipariş veriyoruz mutlaka daha ucuz oluyor, herhangi bir sorun çıksa da üzülmüyoruz nasıl olsa ucuza aldık diyoruz

Ayrıca mağazasında %25 indirimle 150 TL ye gelen şortu internetten bana 40 TL ye alma imkanı sundukları için de buradan tekrar teşekkür ediyorum

Yalnız herkes almış o şortlardan diye bilgiler var, istatistiklere göre Türkiye geneli plajlarda ortalama 100 kişiden 46 tanesinde olduğu belirtiliyor

Sonra taktik yapacağım derken pişti olma bak

-

Bond
- Administrator
-
-
Clk » 26 Ağu 2011, 19:09
Frax, ben sana bir marka tavsiye edeyim ama gözlerin yerinden firlamasin
Vilebrequin benim Paul & Shark ile beraber en sevdigim short-mayo markasi. Hem rengarenk hem de kaliteleri en üst düzeyde
Pisti olma sansi = Epsilon

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
Frax » 26 Ağu 2011, 19:38
Clk yazdı:Frax, ben sana bir marka tavsiye edeyim ama gözlerin yerinden firlamasin
Vilebrequin benim Paul & Shark ile beraber en sevdigim short-mayo markasi. Hem rengarenk hem de kaliteleri en üst düzeyde
Pisti olma sansi = Epsilon

Başkan ya da futbolcu olmadan parayı böyle çarçur etme şansım = 0
Ferragamo'nun saatiyle konuya devam edelim

-

Frax
-
Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 22 misafir