Sizce mekanizması nasıl? Ucuz diye ömrü kısa mıdır? Almalı mıyım?

G512 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanıtınız için teşekkür ederim. Saatin genel görünümünü çok beğendim ama kadranı mavi yerine koyu gri gibi bir renkte olsaydı keşke. Diğer Japon markalarında da modeller var aklımda. Bakalım...mturann yazdı:Ucuz diye ömrü kısa olmaz
Denize havuza ve sıcak duşa saatle girme yeter. Ciddi bir darbe de almazsa ömürlük olur.
Seiko saatler iyidir.
Kolay kolay seni üzmez
Şanslı isen 40-50 sene sorunsuz kullanırsın. Arada bir bakım yaptırırsın ki pahalı saatlere göre bakımları da daha ucuz olur.
Güzel saat
Hegemoneio yazdı:Yanıtınız için teşekkür ederim. Saatin genel görünümünü çok beğendim ama kadranı mavi yerine koyu gri gibi bir renkte olsaydı keşke. Diğer Japon markalarında da modeller var aklımda. Bakalım...mturann yazdı:Ucuz diye ömrü kısa olmaz
Denize havuza ve sıcak duşa saatle girme yeter. Ciddi bir darbe de almazsa ömürlük olur.
Seiko saatler iyidir.
Kolay kolay seni üzmez
Şanslı isen 40-50 sene sorunsuz kullanırsın. Arada bir bakım yaptırırsın ki pahalı saatlere göre bakımları da daha ucuz olur.
Güzel saat
mturann yazdı:Hegemoneio yazdı:Yanıtınız için teşekkür ederim. Saatin genel görünümünü çok beğendim ama kadranı mavi yerine koyu gri gibi bir renkte olsaydı keşke. Diğer Japon markalarında da modeller var aklımda. Bakalım...mturann yazdı:Ucuz diye ömrü kısa olmaz
Seiko saatler iyidir.
Kolay kolay seni üzmez
Güzel saat
Kesin istediğiniz renkte ve şekilde saat vardır.
Üretilen saatlerin sayısı belli değil.
Gerçekten acele etmeyin ve içinize sinen saati aramaya devam edin sonra satın alın
selamlar
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir
|
||||||||||||||