Drk yazdı:Espada, ne havalı isim değil mi?
Kesinlikle..

Drk yazdı:Espada, ne havalı isim değil mi?
asymptote yazdı:Drago Zenith fiyatları bence çok adilAyrıca senin de takdir ettiğin gibi başkanın hassasiyeti bizim yanlış bir tercih yapıp ileride pişmanlık yaşamamız, bu yüzden veriyor bu malumatları
Ben bu durumu aslında bir babanın gönül ilişkisi yaşayan çocuğunu partneri uygun bulmadığı için bu ilişkiden vazgeçirmeye çalışmasına benzetiyorum (bir analoji de ben yapayım
). Ama başkan ortadaki Grand Aşkı görmeli ve bu ilişkiye artık onay vermeli diye düşünüyorum ben
Son olarak 130. yıla özel limitli seri hakkındaki uyarıları çok yerinde bence. Kasa çapı küçük, hi beat değil ve arka kapalı. Bunlar göz önüne alınmalı. Bu forumda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor, en çok bu yönünü seviyorum forumun..
Bond yazdı:Drago Başkan bizde araştırdıklarımızdan yazıyoruz engin bilgi olarak düşünmemek lazım ama teşekkür ederim. Bu kadar büyük sevgi varsa düşünmeye gerek yok ben sizleri korumak ani karar vermenizi engellemek için yazıyorum. Yoksa ben memnun olurum birde GS açılsın forumda, her taraf Rolex, Panerai doldu forumda. Rolex açıyorlar heyecan yok alışılmış bir olay gibi karşılanıyor
Bunları ben söylemiyorum hak etmesi etmemesi ayrı konu ama şunu diyebilirim. 150 TL ye Rolex, Zenith, Omega yok ama Seiko mevcut. Çeyrek veya yarım asırdır toplum ve pazar tarafından oluşmuş bir durum var bunu biz değiştiremiyoruz ama bireysel düşünce ve yaklaşımlar ile elbette bunu aşabiliriz. 150 TL'ye Seiko olması GS için bence hoş olmuyor ama bu Seiko'nun genel sorunu zaten. Ben aldım bu cesareti gösterip dikkatini çekerim ama benim kriterlerimde saatin hemen ayırt edilebilir olması bir nebze daha önemli idi. Bana da diyenler oldu bu ne Seiko'ya bu kadar paramı verilir diye ama önemsemedim. Yıllarca da keyifle kullandım. Aynı ortamda Rolex, Omega varken bu nasıl super bir saat diyenlerde oldu. İsteklerine uyuyor ise al zaten seni mutlu edecek ürün alıp satmak için almadığın içinde zarar vs sorunu yok. Ben sadece 35,8 mm modeli kolda dene diyorum. Bunun artısı direk GS yazması saatte. Açıkçası diğer biraz daha büyük kasa çaplı hi beat olan daha mantıklı duruyor hem çelik bilezik hem deri ile kullanırsın. Genelde çok saati olan kişiler alıyor bunları tek lüks saat için biraz çekimserim halen ama bu kadar isteğe karşı durulmaz.
Bu 130'luk vintage modelin re-issue olanı ve biraz sınırlı kullanımlı. 4.500-5.000 USD civarına bulursun sanırım yurt dışı. Türkiye'ye geldi mi bilmiyorum o model. Aslında bu konudaki special modelin çeliği çıksaymış alternatif olurmuş ama beyaz ve rose gold fiyatı uçuracaktır. Ayrıca bakalım bulabilecek misin 130 years çelik modeli. 1300 limitli ama kolay değil bulması. Gördün mü bir yerde veya planda ilerde alırsam şuradan temin ederim diye bir durum var mı?
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 198 misafir
|