bulenty » 12 Haz 2012, 07:59
Bahsettiğiniz sorun/sorunlar TR dinamiklerini işaret ediyor.Satıcılarda haklı,%80 üzerinde bir güruh moda saat kullanıyor.Geri kalan %20 nin %70 i saati mekanizmayı bilmeden alışveriş yapıyor.Geri kalan %30 un %15 kadarı saatin üzerindeki ufak tefek(öyle nitelendirirler)çiziğe vs ye dikkat ediyor. Sizinki de iş mi yani bu ülkenin halkı ne olduki satıcısı ne olsun.Sürün gitsin bu fikir,bunların seçtiği vs vs diye gider.
Diğer meta alımlarında da durumun farklı olduğunu düşünmüyorum.Yana yakıla bir markanın bir saatini arıyorum,bir yerde buluyorum,online satın alıyorum.Adamlar saati orjinal kutusunu sarmaya bile zahmet etmeden yurtiçi kargo poşetine atıyorlar.Kargo geliyor kutu kırık,saat kutudan fırlamış,etrafında çizikler var.Arıyorum adamları utanmadan kargo firmasını suçluyorlar,,,iyi iş ( yabancılar için bu özdeyiş gibidir:"good job" derler çok hoşuma gider)
Dün sabah sekreterimi aradım.Randevu defterimi çıkardım.Şu, şu isimli hastalara haber verin ,tel noları kayıtlı,xx asistana da haber verin yarın yatış yapsınlar,şu tarihte ameliyatları gerçekleşecek diye,,
Biri ameliyattan vazgeçmiş haber vermiyor,başkasının hakkını gaspediyor,diğeri başka yer de ameliyat olmuş,haydeee randevu defteri dolu olmasına rağmen boşa düşüyorsunuz,diğerlerinin hakkı yenmiş,süreleri uzamış oluyor.
Sabah sabah yoruldum yine,,,
Belki bana yakışmıyor ama ,yaklaşık 3-4 yıldır gazete çok az okuyorum,tv izlemiyorum,bu ülkeden elini eteğini çekmiş,ödevini yapmış,tüm problemleri çözmüş edasında yaşayıp gidiyorum
Hobisi olan insan,zararsızdır ve hatta iyi,güzel insandır