Daha önce başka bir danışma konusunda bilgi vermiştim alta kopyaladım.
Açıkçası strateji gereği şu an 3 firma ile ilişkimi sınırladım

Fazla istekli olarak üstlerine gitmemek lazım. Başka firmalar ile görüşüyorum. Daha önce izah etmeye çalıştığım şekilde bu tarz sistemle yapmak istediğimiz projelerde önemli olan katılımcılara avantajlı olacak şekilde proje yapılması yoksa proje yapılması konusunda bir çok marka tamam dedi zaten. Ben saat firmaları bizi müşteri konumunda görsün istemiyorum, onlar TSF proje katılımcılarına bir nevi müşteri olsun istiyorum

İş hayatında tecrübeli kişiler ne demek istediğimi anlamıştır sanırım. Yoksa bazı markalarda her şey hazır ama başlatmaya değecek şartlar olduğunu düşünmüyorum.
Beklenen bazı haberler sonrası genede şartlarda değişim olmaz ise ben marka bazında son durumları yazacağım. Zaten proje grubu açıp sadece bu projeye katılmaya istekli kişilerin yazabileceği ve diğer üyelerin okuyabileceği ( sonradan arzu edenler bilgi vererek girebilecek ) ayrı bir bölümde olacak bunlar. Bu sayede fiyat, model, marka, katılımcı sayısı vb durumlarda yapılacak oylama ve fikir paylaşımları gerçek rakamları ve fikirleri yansıtıyor olacak

Diğer türlü yani ilk projemiz gibi olan markalar için bu yazdıklarım elbette geçerli değil.
Bond yazdı:Yeni proje için bekleme konusu ise tamamen kişisel bir tercih. Ama proje için kesinleşmiş bir durum olmadığı için benim sizlere bekleyin deme gibi bir durumum veya lüksüm kesinlikle olamaz. Sonuçta ciddi markalarla bir sistem içinde yapmak istediğimiz proje saati katılımcılara avantajlı olursa yapılması taraftarıyım. Forum üyelerini yolunacak kaz gibi gören firmalar tarafından kullandırtmaya hiç niyetim yok. Türkiye pazarında yılda 40/50 tane aynı modelden satamayan X / Y / Z firmaları tek kalemde 100/200 adet saati TSF üyeleri için yapacaksa özel şartlarla vermeli.