TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Special Edition Proje Sistemi İle İlgili Ön Açıklama

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni Special Edition Proje Sistemi İle İlgili Ön Açıklam

Mesaj Frax » 12 Haz 2012, 22:37

Cvssvc yazdı:tek beklenen şey merkezden cevap diye biliyorum ben sercankaf o yüzden forumun yapacağı birşey yok şu an için.markalara teklifler götürüldü bazılarıyla ön anlaşma sağlandı merkezlerinden cevap bekleniyor benim bildiğim kadarıyla :thumbup:

Cenk sende ne biçim istihbarat var öyle :D
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj cenk » 12 Haz 2012, 23:03

13 sayfalik konunun ozetini cikardim kendimce ama durum boyle saniyorum :D
Kullanıcı avatarı
cenk

Mesaj Bond » 12 Haz 2012, 23:52

Daha önce başka bir danışma konusunda bilgi vermiştim alta kopyaladım.

Açıkçası strateji gereği şu an 3 firma ile ilişkimi sınırladım :) Fazla istekli olarak üstlerine gitmemek lazım. Başka firmalar ile görüşüyorum. Daha önce izah etmeye çalıştığım şekilde bu tarz sistemle yapmak istediğimiz projelerde önemli olan katılımcılara avantajlı olacak şekilde proje yapılması yoksa proje yapılması konusunda bir çok marka tamam dedi zaten. Ben saat firmaları bizi müşteri konumunda görsün istemiyorum, onlar TSF proje katılımcılarına bir nevi müşteri olsun istiyorum ;) İş hayatında tecrübeli kişiler ne demek istediğimi anlamıştır sanırım. Yoksa bazı markalarda her şey hazır ama başlatmaya değecek şartlar olduğunu düşünmüyorum.

Beklenen bazı haberler sonrası genede şartlarda değişim olmaz ise ben marka bazında son durumları yazacağım. Zaten proje grubu açıp sadece bu projeye katılmaya istekli kişilerin yazabileceği ve diğer üyelerin okuyabileceği ( sonradan arzu edenler bilgi vererek girebilecek ) ayrı bir bölümde olacak bunlar. Bu sayede fiyat, model, marka, katılımcı sayısı vb durumlarda yapılacak oylama ve fikir paylaşımları gerçek rakamları ve fikirleri yansıtıyor olacak ;)

Diğer türlü yani ilk projemiz gibi olan markalar için bu yazdıklarım elbette geçerli değil.

Bond yazdı:Yeni proje için bekleme konusu ise tamamen kişisel bir tercih. Ama proje için kesinleşmiş bir durum olmadığı için benim sizlere bekleyin deme gibi bir durumum veya lüksüm kesinlikle olamaz. Sonuçta ciddi markalarla bir sistem içinde yapmak istediğimiz proje saati katılımcılara avantajlı olursa yapılması taraftarıyım. Forum üyelerini yolunacak kaz gibi gören firmalar tarafından kullandırtmaya hiç niyetim yok. Türkiye pazarında yılda 40/50 tane aynı modelden satamayan X / Y / Z firmaları tek kalemde 100/200 adet saati TSF üyeleri için yapacaksa özel şartlarla vermeli.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Yeni Special Edition Proje Sistemi İle İlgili Ön Açıklama

Mesaj sercankaf » 13 Haz 2012, 07:49

Peki, aciklama icin tesekkurler Bond.
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullanıcı avatarı
sercankaf

Mesaj espinosa » 13 Haz 2012, 10:11

Arada böyle açıklamalarda bulunmanız çok iyi oluyor. böylece bu projeyi dört gözle bekleyen kişilerin (ki bende buna dahilim) heyecan ve istekleri canlı kalıyor.
Kullanıcı avatarı
espinosa

Mesaj mvurucu » 13 Haz 2012, 11:38

Dört gözle beklemedeyiz..
Geçen sefer imrenerek baktık resimlere hikayelere...
Şimdi bir tanesine sahip olmak mükemmel olur..
Haydi hayırlısı
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Mesaj Ladik11 » 14 Haz 2012, 12:25

Projeyi sabırla beklemedeyim.
Beklediğimize değecek diye düşünüyorum...
Kullanıcı avatarı
Ladik11

Mesaj ErsinGS » 14 Haz 2012, 19:55

Ulusal pazarda saat talebinin düşüşünün nedeni; zannımca saat severlerin yeni SE beklemelerinden kaynaklanıyor.
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners