Merhaba sayın büyüklerim sevgili küçüklerim...
Gözbebeğim Oris Diver Date saatim ile yaz ve tatil sezonunu açtık. Hatırlayanlar olacaktır kendisiyle Kasım ayında tanıştık ve birbirimizi çok sevdik. Deniz suyu ile de bugün tanıştı kendisi. Herhangi bir şikayeti olmamasına rağmen eve döndüğümde hazır küveti hazırlamışım bir de şunu yıkayayım diye düşündüm.
İçerden gelen kapı sesine doğru koşmadan önce saatimi küvete bıraktım. İşte ne olduysa bu yüzden oldu. Kapıya koşan ben saatimi unutup kendimi yemeğe, ardındanda ortalama 2 saatlik Battlefield 3 savaşına kaptırdım. Saatim ise su dolu küvette ölümle pençeleşiyordu. Farkettiğimde elim ayağım boşaldı desem yeridir.
Şimdi merak ettiğim şu; saatimin ortalama 2 buçuk saat su içinde durması bir sorun yaratır mı?
Saatimi küvetten çıkardığımda detaylı olarak inceledim görüntüde hiçbir aksilik yoktu. Ama suyunu süzmeye başladığımda bir ses duydum.
Saati kulağıma parlel şekilde salladığımda rüzgar sesi gibi bir ses geliyor. Rotor dönerken çıkan bir ses...
Acaba bu ses hep vardı da ben mi kuruntu yapıyorum, yoksa yapmalı mıyım? Saatin performansında herhangi bir değişiklik yok ama merak ettim ve endişeleniyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.