TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İnternet Saat Satış Siteleri Yorum Ve Tecrübe

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

güvenilir saat siteleri bilenlerr

Mesaj zümmm » 13 Tem 2012, 18:15

internetten güvenilir gerçek distributor garantili orjinal ve uygun fiyata saat satan siteleri bilen varsa yardımcı olabilrmi

Moderasyon: Başlık açmadan forumda arama yapınız. 2 başlıkta bu konu ile birleştirilmiştir.
Kullanıcı avatarı
zümmm

Re: güvenilir saat siteleri bilenlerr

Mesaj alperen » 13 Tem 2012, 18:29

hediyesaati.com iyidir her acıdan
Türk gibi...
Kullanıcı avatarı
alperen

Re: Evrimini Tamamlamamis Tag Heuer

Mesaj zümmm » 14 Tem 2012, 15:30

sitenizde fossil marka birkaç saate baktımda fossil es2681 modelin resminde sattin içindeki fossil yazısının altında 10 atm yazıyor.saatin orjinalinde böyle bişey yok nasıl açıklıyacaksınız bunu ???

http://www.hediyesaati.com/urun/fossil-es2681
Kullanıcı avatarı
zümmm

Mesaj cenk » 14 Tem 2012, 16:32

internette gördüğüm bütün saatlerde bu yazı var :roll:
Kullanıcı avatarı
cenk

Mesaj fsinan » 14 Tem 2012, 16:55

Bu internet mağazası düşmanlığı nedir? kazıklanma sevdası mı? Nedir yani ortada somut birşey yokken bu saldırılar anlamıyorum. Bir zararını mı gördünüz?

Ben bu saati hediyesaati.com'dan aldım. Bayiden alıyorlar çünkü direkt distribütörden alsa bu fiyata zor alırsınız. Kazığınızı yer oturursunuz.

8 tane mağaza gezdim, şu meşhur saatçiden saat alma teranesi yüzünden hiçbirisi, hatta masaya 2600TL koyduğum mağaza bile indirim yapmadı, burnu yukarıda, %100 kar yaptığı halde doymayan adamlar, burunları büyük, müşteriye saygıları da yok, kapıdan her girene yolunacak kaz muamelesi yapıyorlar.

Hediyesaati.com'dan 2600küsür liraya aldım, hem de naz yaptım bana LPI garantili bayi kaşeli garanti gönderdiler. Göndermese ne yazar, sonuçta bayi aracılığı ile LPI'da tamir ettiriyor adam, daha ne istiyorsun? Üstüne çiçek mi yollasın? Bayisi yanlış kitapçık yollamış(her zamanki üstün saatçi, bayi servisi) adamlara bir mesaj yolladım 2.gün yolladılar.

Daha ne olsun? Hangi saatçide böyle hizmet alıyorsun? Ben pahalı AVM'lerdeki kazıkçı saatçilerden umudumu kestim, iyi ki bu siteler var burunları sürtülsün biraz. Siz kazık yeneye bu kadar meraklıysanız hiç sorgulamadan araştırmadan bayi diye gidin saatçiden %25 indirim aldığınızı zannedin.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj buTa » 14 Tem 2012, 17:37

Sorun aslında internet satışı ya da saat mağazası değil. Burada ki örnek, Tag Heuer gibi önemli bir markanın satışını yapan bir sitenin saat resmini hormonlu olarak koyması ve aslından uzaklaştırmasıydı. Sonrasında , sanırım buradaki konunun etkisiyle , durum düzeltildi ancak aynı sitede Tag Heuer Carrera otomatik bir saatin özelliklerini incelerken, 2 yıl pil ömrü özelliğini yazdıklarının gördüm. Burada sorun böyle bir sitenin sattığı ürünün özelliğini bilmemesi (üstelik pahalı bir ürünün.)

Evet böyle siteler olmalıdır ve kazıklanmamalıyız.. İnternet satış siteleri olduğu için rahatça araştırma yapıp ,ona göre bütçe ayarlayabiliyoruz... İyi ki böyle siteler var... :thumbup: Ancak herkes , bizler de dahil işimizi iyi yapmalıyız diye düşünüyorum..

Sorun sadece saat sitelerinde değil elbette. Daha vahimi saat mağazalarında ki satış yapan arkadaşlarda var. Geçenlerde Ankara'da oldukça lüks saat mağazasında, Omega'nın bir modelini denedim. Arkadaşa bu galiba 45mm lik dedim, yok dedi 42mm lik. Ben dedim 45 lik, o dedi 42 lik, neyse uzatmadım, denedim ve çıktım. Aynı mağazanın bir başka şubesinde , söz konusu saatin 45 mm lik olduğunu öğrendim. Tüm Türkiye'de 4-5 mağazası olan bu firmanın, sadece denediğim mağazasında bu saatten varmış. Bu arkadaş, uğraşıp saatin modelinden internet ya da katalog üzerinden saatin çapını çok rahat öğrenebilirdi. Daha sattığı ürünün özelliğini bilmeyen nice satış mağazaları vardır mutlaka. (Bunların yanında çok bilgili ve ilgili olan arkadaşlarda var elbette. )
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj zümmm » 14 Tem 2012, 19:24

arkadaşım okadar laf söylemişssinde para veriyoruz sonuçta fiyatlarıda uygun olunca cazip geliyor ama resimde orjinaliyle bir olmayınca tüketicimi suçlu olacak.bi iş yapıyorlarsa tam güven versin düzgün yapılsın
Kullanıcı avatarı
zümmm

Mesaj fsinan » 14 Tem 2012, 19:27

Saat modelinin resminin doğrusunu bulmak, şüpheye düşünce bir mesaj atıp sormak çok mu zor? Böyle bir web sayfası işletmek kolay mı sanıyorsunuz? Bu şekilde alay konusu edilecek şeyler değil.

Durup dururken savunur duruma düştük :lol:
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 205 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners