TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Kitap ve Sinema Grubu

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Kitap ve Sinema Grubu

Mesaj fsinan » 23 Tem 2012, 10:22

"2. Dünya savaşı stratejisini anlatan tüm filmler.USA imparatorluğunun doğuşu hakkında ciddi temel oluşturur;Örnekse eğer Tora-Tora-Tora;General Patton;A Bridge too Far;Thin Red Line,Normandiya deniz ve kara çıkarmasını anlatan ve savaşın kaderini değiştiren"Saving Private Ryan""

Bunlara ek olarak, Stalingrad, Das Boot, The Longest Day.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj sercankaf » 23 Tem 2012, 20:52

2. Dunya Savasi ile ilgili Liddell Hart'in iki ciltlik eseri vardir. Universitede hoca zorla okutup ozet cikartmisti, bizim de pestilimiz cikmisti ama neredeyse bildigim herseyi ondan ogrendim diyebilirim. Bu konu ile ilgilenenlere, simdiye kadar vakit bulup okuyamayanlara siddetle tavsiye ederim.

~Tapatalk~
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullanıcı avatarı
sercankaf

Mesaj Miriel » 24 Tem 2012, 00:00

bulenty, fsinan, sercankaf teşekkürler sizi de en kısa zamanda ekleyeceğim şu an bilgisayar kullanamıyorum. Bu arada ağustos ayı için önerilerinizi bekliyorum
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj darknight » 24 Tem 2012, 14:27

Ağustos ayı için film önerim kesinlikle "Th Dark Knight Rises".
Christopher Nolan'ın efsanevi üçlemesinin son halkasını izlemek ve yorumlamak için sabırsızlanıyorum doğrusu.
Kullanıcı avatarı
darknight

Mesaj Miriel » 24 Tem 2012, 23:51

Darknight film yorumu ve önerin için teşekkürler ben de bu filmi önerecektim. Gösterime yeni girecek olması dolayısıyla daha fazla katılım olacağını düşünüyorum.
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj Miriel » 25 Tem 2012, 01:15

Pazartesi gününe kadar diğer adaylarıda belirledikten sonra pazartesi günü de oylamaya geçelim
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj darknight » 25 Tem 2012, 15:17

Haftasonu şehir dışındayım, o yüzden pazartesi akşam IMAX salonda filmi izleyeceğim.
Seçilmesi halinde uzunca bir yazı yazarım diye düşünüyorum:)
Kullanıcı avatarı
darknight

Mesaj Miriel » 28 Tem 2012, 15:42

Film Adayımız: The Darknihgt Rises --- Christopher Nolan

Terörist lider Bane, Gotham şehrinin güvenliğini tehlikeye atarken, Batman efsanesini yok etmek için Kedikadın Selina Kyle'dan da yardımını almıştır.
Christopher Nolan yorumlu Batman efsanesinin sonu gelirken, başrol Bruce Wayne/Batman olarak yine Christian Bale'i, ezeli düşman Bane olarak Tom Hardy'yi, Selina Kyle rolünde Anne Hathaway'i ve John Blake olarak da Joseph Gordon-Levitt'i seyrediyoruz. Marion Cotillard, Morgan Freeman, Gary Oldman gibi isimler de kadronun ağır topları arasında...
Filmin senaryosunu Christopher Nolan ve Jonathan Nolan beraber kaleme alırken, filmin yapım ekibinde üçlemenin ilk iki filminde beraber çalıştığı isimler var. 3D'ye her zaman ihtiyatlı yaklaşan yönetmen Nolan'ın Başlangıç/Inception'da olduğu gibi yine IMAX formatına özel son teknoloji IMAX kameralarla çekilen Kara Şövalye Yükseliyor filminin müzikleri de Oscarlı müzisyen Hans Zimmer'a ait...

Kitap Adayımız: İnci --- John Steinbeck

Resim
İnci, zenginliğin ve paranın getirdiği kötülük ve felaketler üzerine yazılmış bir öykü...
Meksikalı inci avcısı Kino dünyanın en büyük incisini bulduğunda, yoksulluk içinde geçen hayatının artık değişeceğine inanır. Sonunda karısı Juana ile kilisede nikah töreni yapabilecek, oğulları Coyotito'yu okula yollayabilecektir. Bu hayalleri kuran Kino, incinin komşularında uyandırdığı kıskançlığı göremez...
John Steinbeck, akıcı bir dille kaleme aldığı İnci'de, uygar toplumun değerleriyle az gelişmiş toplumun değerlerini karşılaştırırken, her ikisini de eleştirmekten geri durmuyor...
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 93 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners