Razz yazd覺:bulenty yazd覺:Daha d羹ne kadar Rolexin sarkan ve resmen sarkmaktan kesilen metal kay覺lar覺na link aramakla doluydu ebay,eskiler i癟in hala 繹yle,
Metal kay覺 dendimi UN ve Breitling kardeim bunu kimseyle tart覺mam
Bulenty Hocam 50+ ya覺nda, 癟elik/alt覺n, Jubilee bilezikli DateJust'覺n dahi koptuuna/kesildiine ahit olmad覺m..襤癟ilik ve zay覺f kalite hissi konusunda sana kat覺l覺yorum, eski nesil Rolex bileziklerinin durumu ger癟ekten markaya hi癟 yak覺m覺yordu, ama kopma/k覺r覺lma dersen ben hi癟 rastlamad覺m, rastlayan覺 da etraf覺mda duymad覺m..
Ha internette arat覺nca mutlaka 癟覺kar bireyler, o da dorudur..
![]()
UN ve Breitling bilezik konusunda iyidir ancak yeni nesil Rolex'ten daha iyi de deildir.. Ayr覺ca klips mevzusunu iin i癟ine katarsak Rolex ( DSSD, Sub ), IWC ( Ingenieur ) ve AP ( ROO ) ilk 羹癟羹 kapat覺r..
Ben 繹zellikle Oyster bilezikten bahsediyorum.Kendi ald覺覺m,u anda satm覺 olduum 1973 model bilezik Rolexin y羹zkaras覺 idi.Yeni ald覺覺mda,iyiletirmeler 癟ok 癟ok iyi,bahsettiin ilk 3 羹 kullanmad覺m,RO yu denedim gayet g羹zel.UN iki deiik 癟eidini kulland覺m ve kullanmaktay覺m.Yeil kadran olan覺n bilezii ve 癟elii y覺llara meydan okumutu,yeni olan zaten malum.Breitlingi hem kullanmaktay覺m hem 癟eitli vesilelerle denedim.Rolexe i癟i bo 癟elikleri hi癟 bir zaman yak覺t覺ramad覺m.Ne zaman i癟ini doldurduklar覺 hakk覺nda da bilgim yok,sadece ebay de 癟ok s覺k rastl覺yorum.Saat paras覺na vintage NOS oyster bilezik sat覺yorlar.Kendi vintage bileziimle ilgili bir fotoyuda payla覺r覺m.O saati satt覺m(ebayde),bileziinde durumunu g繹stererek.
atlak olan 羹stteki link metal yap覺t覺r覺c覺 ile yap覺t覺r覺lm覺 halidir.Saat癟ide kolumda boa d羹t羹,yere d羹mekten "reflex"sayesinde kurtard覺m.
Sevgili Razz b繹ylece etraf覺ndaki bir ah覺standa duydun ve g繹rd羹n.

Uploaded with ImageShack.us
u anda bu b羹y羹k yanl覺lar覺n覺 d羹zeltmeleri 繹nemli.Yukar覺da bahsettiklerim ise kulland覺klar覺mla ilgili g繹zlemlerim.