TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Rolex Submariner 116610 LN Kutu A癟覺l覺覺

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: yaRAmaZZl覺k yapt覺m. Akam g繹r羹rs羹n羹z kutuyu.

Mesaj bulenty » 25 Au 2012, 11:06

Razz yazd覺:
bulenty yazd覺:Daha d羹ne kadar Rolexin sarkan ve resmen sarkmaktan kesilen metal kay覺lar覺na link aramakla doluydu ebay,eskiler i癟in hala 繹yle,
Metal kay覺 dendimi UN ve Breitling kardeim bunu kimseyle tart覺mam

Bulenty Hocam 50+ ya覺nda, 癟elik/alt覺n, Jubilee bilezikli DateJust'覺n dahi koptuuna/kesildiine ahit olmad覺m.. :?: 襤癟ilik ve zay覺f kalite hissi konusunda sana kat覺l覺yorum, eski nesil Rolex bileziklerinin durumu ger癟ekten markaya hi癟 yak覺m覺yordu, ama kopma/k覺r覺lma dersen ben hi癟 rastlamad覺m, rastlayan覺 da etraf覺mda duymad覺m.. :geek: Ha internette arat覺nca mutlaka 癟覺kar bireyler, o da dorudur.. :roll:

UN ve Breitling bilezik konusunda iyidir ancak yeni nesil Rolex'ten daha iyi de deildir.. Ayr覺ca klips mevzusunu iin i癟ine katarsak Rolex ( DSSD, Sub ), IWC ( Ingenieur ) ve AP ( ROO ) ilk 羹癟羹 kapat覺r.. :thumbup:

Ben 繹zellikle Oyster bilezikten bahsediyorum.Kendi ald覺覺m,u anda satm覺 olduum 1973 model bilezik Rolexin y羹zkaras覺 idi.Yeni ald覺覺mda,iyiletirmeler 癟ok 癟ok iyi,bahsettiin ilk 3 羹 kullanmad覺m,RO yu denedim gayet g羹zel.UN iki deiik 癟eidini kulland覺m ve kullanmaktay覺m.Yeil kadran olan覺n bilezii ve 癟elii y覺llara meydan okumutu,yeni olan zaten malum.Breitlingi hem kullanmaktay覺m hem 癟eitli vesilelerle denedim.Rolexe i癟i bo 癟elikleri hi癟 bir zaman yak覺t覺ramad覺m.Ne zaman i癟ini doldurduklar覺 hakk覺nda da bilgim yok,sadece ebay de 癟ok s覺k rastl覺yorum.Saat paras覺na vintage NOS oyster bilezik sat覺yorlar.Kendi vintage bileziimle ilgili bir fotoyuda payla覺r覺m.O saati satt覺m(ebayde),bileziinde durumunu g繹stererek.
atlak olan 羹stteki link metal yap覺t覺r覺c覺 ile yap覺t覺r覺lm覺 halidir.Saat癟ide kolumda boa d羹t羹,yere d羹mekten "reflex"sayesinde kurtard覺m.

Sevgili Razz b繹ylece etraf覺ndaki bir ah覺standa duydun ve g繹rd羹n.

Resim

Uploaded with ImageShack.us

u anda bu b羹y羹k yanl覺lar覺n覺 d羹zeltmeleri 繹nemli.Yukar覺da bahsettiklerim ise kulland覺klar覺mla ilgili g繹zlemlerim.
Hobisi olan insan,zarars覺zd覺r ve hatta iyi,g羹zel insand覺r
Kullan覺c覺 avatar覺
bulenty

Ya: 65
Kay覺t: 18 ub 2012, 18:13

Re: Rolex Submariner 116610 LN Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj SeRxx » 25 Au 2012, 12:26

Forumdan uza覺z bir s羹redir, Serdar abi ne yapm覺s覺n b繹yle ? :) Hay覺rl覺 uurlu olsun cok sevindim, mutlu g羹nlerde kullan :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj serhat200 » 25 Au 2012, 12:54

Hay覺rl覺 olsun Serdar, iyi g羹nlerde kullan.
Kullan覺c覺 avatar覺
serhat200

Ya: 47
Kay覺t: 20 Au 2010, 16:55

Mesaj leon1279 » 25 Au 2012, 14:05

ok g羹zel bir saat g羹le g羹le kullan覺n.
Kullan覺c覺 avatar覺
leon1279

Kay覺t: 10 Ara 2011, 00:50

Mesaj Drago » 25 Au 2012, 15:57

襤yi g羹nlerde kullan覺n...

Ancak forumdan g繹zlemlerim Rolex'lerin IWC'lerin hatta AP lerin bile saat tutkusunu kesmedii y繹n羹ndedir...

Haydi hay覺rl覺s覺... :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Drago

Ya: 61
Kay覺t: 26 Ara 2011, 01:09

Mesaj mucadeleci » 25 Au 2012, 16:14

Hay覺rl覺 olsun serdar abi iyi g羹nlerde kullanman覺, iyi zamanlar覺n覺 takip etmeni temenni ediyorum :thumbup:
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Ya: 44
Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj edaliy » 25 Au 2012, 16:22

hay覺rl覺 olsun g羹zel saat,
g羹zel zamanlar覺 g繹stermesi dileimle.
=hotel california=
Kullan覺c覺 avatar覺
edaliy

Kay覺t: 19 Tem 2012, 16:12

Mesaj serdarfb » 25 Au 2012, 16:46

Baran :champ: cok tesekkurler. Inan bende cok mutlu oldum. :thumbup: olabildigince resim paylasacagim tabiki. ;)

seRxx :champ: kardesim cok bekledim seni ama yoktun ortalarda. :lol: birakma beni yalmiz dedim dinlemedin. Al o zaman. :lol: :lol:

serhat200 :champ:
leon1279 :champ:

Drago :thumbup: Hocam cok haklisin, zehir bulasinca bir turlu cikmiyor. :lol: Cok tesekkurler. :champ:

mucadeleci :champ: Guzel temennilerin icin Cok tesekkur ederim. :thumbup: cok daha iyileri sizlerin olur insallah. :thumbup:

edaliy :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Ya: 54
Kay覺t: 17 Haz 2012, 18:26

ncekiSonraki

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 243 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners