TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Saat&Saat LPI T羹rkiye Operasyonlar覺n覺 Sat覺n Ald覺

Saat Sekt繹r Haberleri Gelimeler Yeni Modeller

Moderat繹rler: News, LadyZ

Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Saat Sekt繹r Haberleri B繹l羹m羹m羹z羹 Ziyaret Ederek Saat End羹strisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan 襤zlenimleri ve Gelimeleri Takip Edebilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat&Saat LPI T羹rkiye Operasyonlar覺n覺 Sat覺n Ald覺

Mesaj Ladik11 » 29 Au 2012, 18:22

ile b羹lb羹l羹m 癟ile diyelim art覺k, adamlar saat satmaktan ve saat覺n d覺 g羹zelliini bahsetdip, kaz覺k fiyatlara sunmaktan baka bir ey bilmiyorlar, bakaca覺z yeni d繹nemi zaman g繹sterecek.
Kullan覺c覺 avatar覺
Ladik11

Kay覺t: 05 Oca 2011, 01:13

Mesaj SeRxx » 29 Au 2012, 18:30

Ge癟en hafta Saat&Saat maazas覺nda Tissot vard覺 girdim birka癟 modele bakt覺m saatlerin g羹癟 rezervi konusunda g羹zel bir tespitleri vard覺; fiyat artt覺k癟a g羹癟 rezervi art覺yormu :D
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj vmetin » 29 Au 2012, 18:55

Asl覺nda mant覺kl覺 :lol:

Bkz VC Patrimony 14 days
Panerai 10 days
Kullan覺c覺 avatar覺
vmetin

Ya: 90
Kay覺t: 13 Ara 2011, 17:37

Re: Saat&saat LPI T羹rkiye Operasyonlar覺n覺 Sat覺n Ald覺

Mesaj bicana » 29 Au 2012, 18:55

Drk yazd覺:ok merak ediyorum bu iin devam覺 nas覺l olacak? Umar覺m saat&saat bayilerinde sat覺lmaz bu markalar. Farkl覺 planlar yoksa vay lpi'nin haline.

muhtemelen campanola maazas覺nda sat覺l覺cak
Kullan覺c覺 avatar覺
bicana

Kay覺t: 15 Ara 2011, 21:32

Mesaj asymptote » 29 Au 2012, 18:59

Konyal覺 Saat mraniye Carrefour maazas覺nda sat覺c覺 incelediim kornolu Longines Master Collection saati eline al覺p 繹yle bir iki 癟evirdi, f覺ld覺r f覺ld覺r d繹nen rotoru bana g繹sterip balans覺 g繹r羹yor musun, nas覺l ya gibi kay覺yor dedi.. Ben de bozmad覺m, hakikaten 繹yle deyip 癟覺kt覺m..

Saatler konusunda z覺r-cahil bir toplum olarak kalmay覺 s羹rd羹rd羹k癟e, maazaya girip tonla paray覺 sat覺c覺n覺n salak癟a bir iki pazarlama c羹mlesine kurban edip aptalca bir tercihle maazadan ayr覺lmaya devam ettik癟e bu iler hep b繹yle olacak beyler..

Saat&Saat'i kutluyorum, adamlar paray覺 bizlerden deil, alelade saat t羹keticisinden kazan覺yorlar.. O sat覺c覺lar o t羹keticilere 癟ok bile..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Re: Saat&saat LPI T羹rkiye Operasyonlar覺n覺 Sat覺n Ald覺

Mesaj bicana » 29 Au 2012, 19:01

apesen yazd覺:
Baran yazd覺:SaatveSaat kadar kaz覺kc覺 esnafl覺ktan birhaber ve saatciliin S sinden anlamayan cal覺anlar覺 olan bir firma i癟in guzel bizler i癟inde rezil bir haber.

SaatveSaat umar覺m bunu fark eder. Kesinlikle ayn覺 eyi d羹羹n羹yorum. Bug羹ne kadar onlarca maazalar覺na uram覺l覺覺m var, biri hari癟 ger癟ek anlamda iinden anlayan bir 癟al覺ana denk gelmedim.

Ben bu operasyonun ba覺nda olsam, kesinlikle Perakende konseptini ikiye b繹ler,LPI grubu 羹r羹nlerinin yan覺na sadece Hamilton,bir de bi ihtimal Gc'yi ekleyip bir konsept olutururdum. SaatveSaat maazalar覺n覺 da bulunduklar覺 yere g繹re 2'ye s覺n覺fland覺r覺p,1.segmenttekilerde daha elit bir sunumla LPI markalar覺n覺 sergilerdim.

SaatveSaat'in mant覺覺, AVM'lere bodoslama dalm覺 olan T羹rkiye'de, toptanc覺l覺覺n can 癟ekimesinden dolay覺, yoluna direkt perakendeci olarak devam etmek, o y羹zden yak覺nda SaatveSaat maazalar覺 d覺覺nda pek Tag, Tissot g繹rebileceimizi sanm覺yorum. Zaten LPI'da toptanc覺l覺覺n bitmesi dolay覺s覺 ile sat覺 karar覺 alm覺t覺r.

dediiniz gibi bende sizin gibi d羹羹n羹yorum.
markalar覺 b繹lecekler bildiim kadar覺yla maazalar覺 A+ A B C S覺n覺f覺 olarak ayr覺lm覺 durumda yada l羹x olarak camponala da olabilir mesela uan tissot marka saati sadece A s覺n覺f覺 maazalar sat覺yor.
Kullan覺c覺 avatar覺
bicana

Kay覺t: 15 Ara 2011, 21:32

Re: Ynt: Saat&Saat LPI T羹rkiye Operasyonlar覺n覺 Sat覺n Ald覺

Mesaj dropby23 » 29 Au 2012, 19:15

Marka sat覺 olay覺 bak覺m覺ndan ben p覺rlant覺 olduk癟a baar覺l覺 buluyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
dropby23

Kay覺t: 14 Eki 2011, 08:37

Mesaj Emre » 30 Au 2012, 00:31

Efsane Saat & Saat cumlesi: "Yalniz o baktiklariniz cok daha pahali"

Bu cumle sirasiyla vitrinde moda markalarini gezinip sira asil bakilmak istenen Hamilton'lara gelince kuruldu :)
T S F = P A Y L A I M
Kullan覺c覺 avatar覺
Emre
Editor

Kay覺t: 28 Kas 2010, 10:20

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Sekt繹r Haber Merkezi - Watch Industry News Center

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 16 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners