Drk yazd覺:ok merak ediyorum bu iin devam覺 nas覺l olacak? Umar覺m saat&saat bayilerinde sat覺lmaz bu markalar. Farkl覺 planlar yoksa vay lpi'nin haline.
apesen yazd覺:Baran yazd覺:SaatveSaat kadar kaz覺kc覺 esnafl覺ktan birhaber ve saatciliin S sinden anlamayan cal覺anlar覺 olan bir firma i癟in guzel bizler i癟inde rezil bir haber.
SaatveSaat umar覺m bunu fark eder. Kesinlikle ayn覺 eyi d羹羹n羹yorum. Bug羹ne kadar onlarca maazalar覺na uram覺l覺覺m var, biri hari癟 ger癟ek anlamda iinden anlayan bir 癟al覺ana denk gelmedim.
Ben bu operasyonun ba覺nda olsam, kesinlikle Perakende konseptini ikiye b繹ler,LPI grubu 羹r羹nlerinin yan覺na sadece Hamilton,bir de bi ihtimal Gc'yi ekleyip bir konsept olutururdum. SaatveSaat maazalar覺n覺 da bulunduklar覺 yere g繹re 2'ye s覺n覺fland覺r覺p,1.segmenttekilerde daha elit bir sunumla LPI markalar覺n覺 sergilerdim.
SaatveSaat'in mant覺覺, AVM'lere bodoslama dalm覺 olan T羹rkiye'de, toptanc覺l覺覺n can 癟ekimesinden dolay覺, yoluna direkt perakendeci olarak devam etmek, o y羹zden yak覺nda SaatveSaat maazalar覺 d覺覺nda pek Tag, Tissot g繹rebileceimizi sanm覺yorum. Zaten LPI'da toptanc覺l覺覺n bitmesi dolay覺s覺 ile sat覺 karar覺 alm覺t覺r.
D繹n TSF Saat Sekt繹r Haber Merkezi - Watch Industry News Center
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 15 misafir
|