TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Molnia Diver

Rus Saatleri Hakkında Bilgilere Ulaşabileceğiniz Bölüm

Re: Molnia Diver

Mesaj KKarakuş » 27 Eyl 2012, 23:32

deVille ; Kayış konusu , zevke gre değişen bir kavram olduğu için saati yanınızda alarak tek tek inceleyerek denemenizi ve fikir edinmenizi tavsiye ederim.Yalnız şu var ki , giysilerde nasıl zıt renkler birbirini tamamlıyorsa(beyaz pantolon lacivert tshirt gibi..) , saatlerde de benim için bu durum geçerli..Yani koyu zemindeki kadran rengine açık tonlarda bir deri kayış iyi gidecektir.Açıkçası saati ve kadranı boğmamak ve öldürmemek lazım.

Saati daha spor yada klasik yapmakta kayışın dikişlerine ve derideki görüntüsüne bağlıdır :thumbup:
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj TheCooper » 28 Eyl 2012, 20:19

Saatin arka kapağı bana yabancı gelmedi.Bir yerlerden hatırlıyorum, hatırlıyorum...Galiba buldum. :thumbup: Molnija cep saatlerinde kullanılan arka kapakla bire bir aynı.''Hsnmrycl'' da bahsettiği gibi cep saatinden modifikasyon yapılmış olabilir...

Resim
image
Nacar en metin saattir...
Kullanıcı avatarı
TheCooper

Mesaj asymptote » 28 Eyl 2012, 20:27

Holmes and Watson at work! :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj deVille » 28 Eyl 2012, 21:55

TheCooper yazdı:Saatin arka kapağı bana yabancı gelmedi.Bir yerlerden hatırlıyorum, hatırlıyorum...Galiba buldum. :thumbup: Molnija cep saatlerinde kullanılan arka kapakla bire bir aynı.''Hsnmrycl'' da bahsettiği gibi cep saatinden modifikasyon yapılmış olabilir...

Resim
image

:thumbup:

Sent from my iPad using Tapatalk
Post Tenebras Lux
Kullanıcı avatarı
deVille

Mesaj deVille » 28 Eyl 2012, 21:56

asymptote yazdı:Holmes and Watson at work! :D

:D

Post Tenebras Lux
Kullanıcı avatarı
deVille

Mesaj Thevenin » 28 Eyl 2012, 23:35

Gule gule kullanin :champ:
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj gurcaglar » 01 Eki 2012, 23:24

Sayın deVille,

Bölüm yetkilisi Hsnmrycl'nin söylediklerine katılıyorum, bu Molnija 32xx kalibrelerinin kol saatlerinde kullanılmadığı anlamını taşımıyorsa da, sizin örneğinizde cep saatinden kol saatine çevrildiğini söylemek zorundayım zira bugüne kadar gördüğüm hiç bir Sovyet saatinde böylesi bir kadrana rastlamadım. Bu saatinizin kötü bir saat olduğu anlamına da gelmemeli sadece Ukraynalı frankenstein ustalarının eline düşen bir Sovyet saatinin hangi yeni tasarımlara gark olabileceğinin tanığı sadece. Siz beğendikten sonra bize ancak yorum yapmak düşer. Güle güle kullanın. Ama eğer bir gün saf bir Sovyet /Rus saati almak isterseniz burada size yardımcı olmaktan mutluluk duyacak pek çok sizin kadar değerli üyeler bulacaksınız.
İyi dileklerle,
A:G
Önyargıları yıkmak kaleleri yıkmaktan zordur...
Kullanıcı avatarı
gurcaglar

Mesaj deVille » 01 Eki 2012, 23:33

gurcaglar yazdı:Sayın deVille,

Bölüm yetkilisi Hsnmrycl'nin söylediklerine katılıyorum, bu Molnija 32xx kalibrelerinin kol saatlerinde kullanılmadığı anlamını taşımıyorsa da, sizin örneğinizde cep saatinden kol saatine çevrildiğini söylemek zorundayım zira bugüne kadar gördüğüm hiç bir Sovyet saatinde böylesi bir kadrana rastlamadım. Bu saatinizin kötü bir saat olduğu anlamına da gelmemeli sadece Ukraynalı frankenstein ustalarının eline düşen bir Sovyet saatinin hangi yeni tasarımlara gark olabileceğinin tanığı sadece. Siz beğendikten usonra bize ancak yorum yapmak düşer. Güle güle kullanın. Ama eğer bir gün saf bir Sovyet /Rus saati almak isterseniz burada size yardımcı olmaktan mutluluk duyacak pek çok sizin kadar değerli üyeler bulacaksınız.
İyi dileklerle,
A:G

Sayın Gürçağlar,
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Güzel bir Rus saatim var http://www.forum.saatforumu.com/viewtopic.php?t=10144 zaten bu saatle birlikte Rus saatlerine merak sardım. Alacağım saat 3133 cal. Shturmanskie ile yine bir 3133 cal. Strela.
Bu aldığım iki saati de kaldıranlarını beğendiğim için aldım. Kalbi Rus, kadran da istediğim kadran olunca ucuz fiyata bu saatleri aldım. Dediğiniz gibi forum üyeleri gerçekten inanılmaz yardımcı oluyorlar. Aklıma ne gelse yazıyorum ve doyurucu cevaplar alıyorum. Eskiden forumlardan nefret etsem de TSF bu önyargı ı kırdı. O yüzden TSFden gelen tüm yorumlara faydalı ve öğretici gözle bakıyorum.

Saygılar.

Post Tenebras Lux
Kullanıcı avatarı
deVille

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Rus Saatleri - Russian Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners