Saati daha spor yada klasik yapmakta kayışın dikişlerine ve derideki görüntüsüne bağlıdır

TheCooper yazdı:Saatin arka kapağı bana yabancı gelmedi.Bir yerlerden hatırlıyorum, hatırlıyorum...Galiba buldum.Molnija cep saatlerinde kullanılan arka kapakla bire bir aynı.''Hsnmrycl'' da bahsettiği gibi cep saatinden modifikasyon yapılmış olabilir...
image
asymptote yazdı:Holmes and Watson at work!
gurcaglar yazdı:Sayın deVille,
Bölüm yetkilisi Hsnmrycl'nin söylediklerine katılıyorum, bu Molnija 32xx kalibrelerinin kol saatlerinde kullanılmadığı anlamını taşımıyorsa da, sizin örneğinizde cep saatinden kol saatine çevrildiğini söylemek zorundayım zira bugüne kadar gördüğüm hiç bir Sovyet saatinde böylesi bir kadrana rastlamadım. Bu saatinizin kötü bir saat olduğu anlamına da gelmemeli sadece Ukraynalı frankenstein ustalarının eline düşen bir Sovyet saatinin hangi yeni tasarımlara gark olabileceğinin tanığı sadece. Siz beğendikten usonra bize ancak yorum yapmak düşer. Güle güle kullanın. Ama eğer bir gün saf bir Sovyet /Rus saati almak isterseniz burada size yardımcı olmaktan mutluluk duyacak pek çok sizin kadar değerli üyeler bulacaksınız.
İyi dileklerle,
A:G
Dön TSF Rus Saatleri - Russian Watches
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 38 misafir
|