TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Güz Gülleri 2024 Kış Güneşleri 2025 / Daily Wristshot

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Güz Gülleri Kış Güneşleri 2012 / Daily Wrist Check

Mesaj Baran » 05 Eki 2012, 11:59

O kasayı hakkaten seviyorum ama pvd kasalısının olmadığını bilmiyordum :D
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj ErkGS » 05 Eki 2012, 12:05

Hmmm... Bi de böyle bir konu açılmış. Direk dalga mı geçilmiş nasıl bir ruh hali arkadaş?
viewtopic.php?f=62&t=10047&p=159997#p159983
Eski Kullanıcı Adı: Muhendis78
Kullanıcı avatarı
ErkGS

Mesaj serdarfb » 05 Eki 2012, 12:24

Muhendis78 yazdı:UN'den hiç anlamam da önceki sayfadaki taç biraz tuhaf gelmişti bana da :D

:D :D
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj paneristi » 05 Eki 2012, 12:30

seRxx yazdı:Baran tek beğendiğin UN demek :D

Paneristi sizin şu 243'ün siyah beyaz olanını ilk defa görüyorum nereden geldi acaba :D

:lol: beklemekten bu hale gelmiş olabilir :D
Kullanıcı avatarı
paneristi

Mesaj paneristi » 05 Eki 2012, 12:35

Vmetin :thumbup: bendede var birkaç gshock japonlar sorunsuz oluyor :D
Kullanıcı avatarı
paneristi

Mesaj Bond » 05 Eki 2012, 13:51

Erinc isimli kayıtlı kullanıcımız açıklamalarının bu konuda yayınlanmasını rica etmiş ve forum üyeliğinin iptalini talep etmiştir. Yüklediği saatler hakkında yorum yapan bir çok üyemize kendisi de cevap verebilirdi ama ben isteği üzerine ekliyorum. Resimlerden durumu hemen bir çok kişi gibi bizlerde fark etmiş dahi olsak fotoğraflar elbette yanıltıcı olabilir fakat forum kurallarımıza göre PVD versiyonu resmi olarak üretimde bulunmayan bir UN modelini burada maalesef orijinal olarak yayına alamayız.

Zaten kasıtlı olarak yüklenmediğini bildiğimiz için kendisine özel mesaj attık. Üyelik iptaline elbette gerek yok bizler açısından ama kayıt sözleşmesinde belirtildiği üzere forum kullanıcıları her zaman üyelik iptali talebinde bulunabilir. Fotoğraflardaki saatlerin yapısı ve detayları için söylenebilecek çok şey var ama konumuz bu olmadığından bunlara gerek görmedik. Amacımız tüm diğer benzeri durumlarda olduğu gibi üyelerimizi korumaktır. Bizlerin yanıldığını ve yüklenen modellerin orijinal olmasını dilerim. Aksi durumda ise ücretini sorunsuz şekilde almasını temenni ediyoruz. Nazik mesajları için kendisine teşekkürler.

erinc yazdı:Sayın Site Yöneticisi,

Ben ikisinin de orjinal olduğunu düşünüyorum.

Çünkü ikisini de hatrı sayılır meblağlara hatrı sayılır yerlerden aldım.

Aksini düşünmeniz durumunda sizden ricam, bana ait tüm mesajları ve profilimi silmenizdir.

Saygılarımla

erinc yazdı:Sayın Bond,

2 Saat de trden alınmıştır. 2 saat in de sertifikası mevcuttur. 2 saatin de satın alınması pişyasa bedelleri araştırılarak ve piyasa bedelinde bir ücret ödenerek gerçekleştirilmiştir. 'Orjinal olduğunu düşünüyorum' dememin sebebi, yapılan yorumların beni endişelendirmiş olmasıdır.

Şu an sizinle satış noktalarını paylaşmayı düşünmüyorum. Ama tüm işimi bırakıp bugün istanbula satış noktaları ile görüşmeye gideceğim. Umarım boşa endişeleniyorumdur.

Ayrıca, üyeliğimin, bu açıklamalarımın konu başlığında sizin tarafınızdan yayınlandıktan sonra silinmesini talep ediyorum.

Saygılarımla,
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj asymptote » 05 Eki 2012, 14:31

Ne gibi yorumlar yapıldı bilmiyorum, okumadım ama şunu söyleyebilirim:
Burada yazan arkadaşlar kötü niyetli yazmıyorlar. Daha önce Doruk'un bir uyarısı ile foruma yeni üyen olan bir arkadaşımız (nam-ı diğer serdarFB) kendisine yapılan bir haksızlığı ve yanlışı düzeltti. Yapılan uyarıları kendisi bir hakaret olarak algılamadı, aksine bu bilgilerden faydalandı ve bizlere teşekkür etti, hatta geçenlerde evinin bahçesini açıp birkaç arkadaşa mangal partisi bile verdi :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj vmetin » 05 Eki 2012, 14:34

asymptote yazdı:Ne gibi yorumlar yapıldı bilmiyorum, okumadım ama şunu söyleyebilirim:
Burada yazan arkadaşlar kötü niyetli yazmıyorlar. Daha önce Doruk'un bir uyarısı ile foruma yeni üyen olan bir arkadaşımız (nam-ı diğer serdarFB) kendisine yapılan bir haksızlığı ve yanlışı düzeltti. Yapılan uyarıları kendisi bir hakaret olarak algılamadı, aksine bu bilgilerden faydalandı ve bizlere teşekkür etti, hatta geçenlerde evinin bahçesini açıp birkaç arkadaşa mangal partisi bile verdi :D

Serdar cin gibi adam böyle tufaya nasıl düştü orası da soru işareti yalnız :lol: :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
vmetin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: CanO, kens, kuntik17, tt59, ylmaz94 ve 140 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners