Muhendis78 yazdı:UN'den hiç anlamam da önceki sayfadaki taç biraz tuhaf gelmişti bana da
seRxx yazdı:Baran tek beğendiğin UN demek![]()
Paneristi sizin şu 243'ün siyah beyaz olanını ilk defa görüyorum nereden geldi acaba
erinc yazdı:Sayın Site Yöneticisi,
Ben ikisinin de orjinal olduğunu düşünüyorum.
Çünkü ikisini de hatrı sayılır meblağlara hatrı sayılır yerlerden aldım.
Aksini düşünmeniz durumunda sizden ricam, bana ait tüm mesajları ve profilimi silmenizdir.
Saygılarımla
erinc yazdı:Sayın Bond,
2 Saat de trden alınmıştır. 2 saat in de sertifikası mevcuttur. 2 saatin de satın alınması pişyasa bedelleri araştırılarak ve piyasa bedelinde bir ücret ödenerek gerçekleştirilmiştir. 'Orjinal olduğunu düşünüyorum' dememin sebebi, yapılan yorumların beni endişelendirmiş olmasıdır.
Şu an sizinle satış noktalarını paylaşmayı düşünmüyorum. Ama tüm işimi bırakıp bugün istanbula satış noktaları ile görüşmeye gideceğim. Umarım boşa endişeleniyorumdur.
Ayrıca, üyeliğimin, bu açıklamalarımın konu başlığında sizin tarafınızdan yayınlandıktan sonra silinmesini talep ediyorum.
Saygılarımla,
asymptote yazdı:Ne gibi yorumlar yapıldı bilmiyorum, okumadım ama şunu söyleyebilirim:
Burada yazan arkadaşlar kötü niyetli yazmıyorlar. Daha önce Doruk'un bir uyarısı ile foruma yeni üyen olan bir arkadaşımız (nam-ı diğer serdarFB) kendisine yapılan bir haksızlığı ve yanlışı düzeltti. Yapılan uyarıları kendisi bir hakaret olarak algılamadı, aksine bu bilgilerden faydalandı ve bizlere teşekkür etti, hatta geçenlerde evinin bahçesini açıp birkaç arkadaşa mangal partisi bile verdi
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: BaranKurt, CanO, kuntik17, timeluxury, tt59 ve 128 misafir
|