Az evvel bizim hanım da mms ile bu fotoğrafı koyup altına da "foruma gönderirsin..." Yazmış. Başüstüne sultanım dedim

asymptote yazdı:Ne gibi yorumlar yapıldı bilmiyorum, okumadım ama şunu söyleyebilirim:
Burada yazan arkadaşlar kötü niyetli yazmıyorlar. Daha önce Doruk'un bir uyarısı ile foruma yeni üyen olan bir arkadaşımız (nam-ı diğer serdarFB) kendisine yapılan bir haksızlığı ve yanlışı düzeltti. Yapılan uyarıları kendisi bir hakaret olarak algılamadı, aksine bu bilgilerden faydalandı ve bizlere teşekkür etti, hatta geçenlerde evinin bahçesini açıp birkaç arkadaşa mangal partisi bile verdi
mrbars yazdı:asymptote yazdı:Ne gibi yorumlar yapıldı bilmiyorum, okumadım ama şunu söyleyebilirim:
Burada yazan arkadaşlar kötü niyetli yazmıyorlar. Daha önce Doruk'un bir uyarısı ile foruma yeni üyen olan bir arkadaşımız (nam-ı diğer serdarFB) kendisine yapılan bir haksızlığı ve yanlışı düzeltti. Yapılan uyarıları kendisi bir hakaret olarak algılamadı, aksine bu bilgilerden faydalandı ve bizlere teşekkür etti, hatta geçenlerde evinin bahçesini açıp birkaç arkadaşa mangal partisi bile verdi
ve sucukları yaktı.
serdar'ın aldığı panerai'ı gördüm, alış şekli, aldığı kişi ve fiyat çok muntazam. üretimde olmayan bir saat olduğunu da serdar'ın bilmemesi çok çok normal
serdarfb yazdı:
Sucuk konusunda yeni çalışmalarım var. Bir sonrakine asymptote un eline vericem maşa yı bak gör.![]()
vmetin yazdı:asymptote yazdı:Ne gibi yorumlar yapıldı bilmiyorum, okumadım ama şunu söyleyebilirim:
Serdar cin gibi adam böyle tufaya nasıl düştü orası da soru işareti yalnız![]()
![]()
![]()
apesen yazdı:serdarfb yazdı:
Sucuk konusunda yeni çalışmalarım var. Bir sonrakine asymptote un eline vericem maşa yı bak gör.![]()
Sucuk konusunda yeni çalışmalarım var. Bir sonrakine ben de gelicem, bütün sucukları yansın yanmasın ben yiyeceğim, böylece sizin sucuk diye bir derdiniz tasanız olmayacak.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: BaranKurt, CanO, kuntik17 ve 136 misafir
|