TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Güz Gülleri 2024 Kış Güneşleri 2025 / Daily Wristshot

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Güz Gülleri Kış Güneşleri 2012 / Daily Wrist Check

Mesaj apesen » 05 Eki 2012, 14:45

Bugün benden :
Resim

Az evvel bizim hanım da mms ile bu fotoğrafı koyup altına da "foruma gönderirsin..." Yazmış. Başüstüne sultanım dedim ;)

Resim
Do more of what makes you happy, so buy another new watch ;o)
Kullanıcı avatarı
apesen

Mesaj herofb » 05 Eki 2012, 15:41

ailece TSF style , apesen :champ:
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj mrbars » 05 Eki 2012, 16:19

asymptote yazdı:Ne gibi yorumlar yapıldı bilmiyorum, okumadım ama şunu söyleyebilirim:
Burada yazan arkadaşlar kötü niyetli yazmıyorlar. Daha önce Doruk'un bir uyarısı ile foruma yeni üyen olan bir arkadaşımız (nam-ı diğer serdarFB) kendisine yapılan bir haksızlığı ve yanlışı düzeltti. Yapılan uyarıları kendisi bir hakaret olarak algılamadı, aksine bu bilgilerden faydalandı ve bizlere teşekkür etti, hatta geçenlerde evinin bahçesini açıp birkaç arkadaşa mangal partisi bile verdi :D

ve sucukları yaktı.

serdar'ın aldığı panerai'ı gördüm, alış şekli, aldığı kişi ve fiyat çok muntazam. üretimde olmayan bir saat olduğunu da serdar'ın bilmemesi çok çok normal :D
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj serdarfb » 05 Eki 2012, 16:37

mrbars yazdı:
asymptote yazdı:Ne gibi yorumlar yapıldı bilmiyorum, okumadım ama şunu söyleyebilirim:
Burada yazan arkadaşlar kötü niyetli yazmıyorlar. Daha önce Doruk'un bir uyarısı ile foruma yeni üyen olan bir arkadaşımız (nam-ı diğer serdarFB) kendisine yapılan bir haksızlığı ve yanlışı düzeltti. Yapılan uyarıları kendisi bir hakaret olarak algılamadı, aksine bu bilgilerden faydalandı ve bizlere teşekkür etti, hatta geçenlerde evinin bahçesini açıp birkaç arkadaşa mangal partisi bile verdi :D

ve sucukları yaktı.

serdar'ın aldığı panerai'ı gördüm, alış şekli, aldığı kişi ve fiyat çok muntazam. üretimde olmayan bir saat olduğunu da serdar'ın bilmemesi çok çok normal :D

Grazie Mille :thumbup:

Sucuk konusunda yeni çalışmalarım var. Bir sonrakine asymptote un eline vericem maşa yı bak gör. :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj apesen » 05 Eki 2012, 16:39

serdarfb yazdı:
Sucuk konusunda yeni çalışmalarım var. Bir sonrakine asymptote un eline vericem maşa yı bak gör. :lol: :lol:

Sucuk konusunda yeni çalışmalarım var. Bir sonrakine ben de gelicem, bütün sucukları yansın yanmasın ben yiyeceğim, böylece sizin sucuk diye bir derdiniz tasanız olmayacak. :)
Do more of what makes you happy, so buy another new watch ;o)
Kullanıcı avatarı
apesen

Mesaj serdarfb » 05 Eki 2012, 16:43

vmetin yazdı:

Serdar cin gibi adam böyle tufaya nasıl düştü orası da soru işareti yalnız :lol: :lol: :lol: :lol:

Farkına varınca cin çarpmışa döndüm o ayrı. :lol: :lol:

Hatırlamak bile istemediğim bir konu olmasına rağmen üretilmeyen bir model olan PAM 386 nın Saatolog dergisinin yılın saati oylamasında aday olması ve Panerai tarafından fiyatına zam yapılmış olması da olayın diğer düşündürücü tarafları diyebilirim.
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj vmetin » 05 Eki 2012, 16:45

Kitlesel delüzyon
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj serdarfb » 05 Eki 2012, 16:46

apesen yazdı:
serdarfb yazdı:

Sucuk konusunda yeni çalışmalarım var. Bir sonrakine ben de gelicem, bütün sucukları yansın yanmasın ben yiyeceğim, böylece sizin sucuk diye bir derdiniz tasanız olmayacak. :)

mrbars, apesen reyiz senin görevini üstlenmek istiyor. Ne diosun ? :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: CanO, kuntik17, raven, tt59 ve 134 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners