TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Oris Servis

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Re: Oris Servis

Mesaj adorno » 03 Ara 2012, 23:48

kullanıcı ve üyeler arasında rastlamadım cengiz usta'ya.Nickname mi kullanıyor
Her başarılı erkeğin ardında en az bir kadın vardır.
Kullanıcı avatarı
adorno

Mesaj adorno » 03 Ara 2012, 23:49

vmetin yazdı:
adorno yazdı:
vmetin yazdı:Bence pırlanta gerek yok. Biraz sabır elbet cevap gelir :thumbup:

Mercedes,Skoda ve Detailing forumunda cevap verme süresi alışkanlığı oluşunca insan ister istemez sabırsızlanıyor.

hangi mercedes forumu?

vmetin hatırlıyorum mbclubtr de,aynı yer yani düşündüğünüzle :thumbup:
Kullanıcı avatarı
adorno

Mesaj vmetin » 03 Ara 2012, 23:50

Bengisaat nicki.

Mbclubtr de moderatörüm ama bir seneyi geçeli girmiyorum artık.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj adorno » 03 Ara 2012, 23:53

vmetin yazdı:Bengisaat nicki.

Mbclubtr de moderatörüm ama bir seneyi geçeli girmiyorum artık.

1 senedir Mercedes kullanıyorum,daha hevesim tatmin olmadı,her gün düzenli giriyorum.Skoda da öyleydi,dostluklar kurulunca bırakamıyoruz.Bir de memleketin nisbi geri kalmış yerinde yaşayanların diğer şehirlere çok sık ihtiyaçları oluyor.
Kullanıcı avatarı
adorno

Mesaj bengisaat » 04 Ara 2012, 00:04

Merhaba,

Saatinizin bakımı ve cam kolay ancak polisaj kaplama saatlere yapılmaz kaplaması bozulur renk atması çabuklaşır.

Acele etmez ve 10 - 15 gün bende kalmasına izin verirseniz cam,bakım,revizyon gereken neyse yaparım.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj adorno » 04 Ara 2012, 00:07

bengisaat yazdı:Merhaba,

Saatinizin bakımı ve cam kolay ancak polisaj kaplama saatlere yapılmaz kaplaması bozulur renk atması çabuklaşır.

Acele etmez ve 10 - 15 gün bende kalmasına izin verirseniz cam,bakım,revizyon gereken neyse yaparım.

iyi haber,günün sonunda.
sizle nasıl iletişime girerim. yani tel,adres gibi
Kullanıcı avatarı
adorno

Mesaj Baran » 04 Ara 2012, 00:13

Şu yaşıma kadar girmediğim otomobil forumu kalmadı heralde.BMWpassion tayfası olarak cok elit ve düzgün bir gruptu ilk acıldığı seneler epeyde buluşma gezi düzenledik mukemmeldi ortalık senelerdir girmiyorum ne oldu ne etti bilemem ama ilk mercedesimi SLK mı aldığımda mercedes forumlarına uye olmuştum bir heves.Baktımki nedenini anlamadığım bir sebepten üyeler ve muhabbetler hiç alıştığım gibi değil doğrusu hiç tat almadan birkaç ay yazıp bıraktım.Aynı sekilde mbclubtr yede yazıyordum sonra hiç sarmadı bıraktım.Skodayla işim olmaz ama detailing kısmının cok sıkı takipcisiydim ki saatten önce hobim detailing idi epey kovaladıktan sonra iş guc vakit bulamayıp o işide bıraktım artık ayda 1 keyfim iyiyse pazar gunleri cila yapıp bırakıyorum.konuyla kel alaka oldu şu yazdıklarım ama görünce yazayım dedim ;)

Cengiz usta görünce yazar diyecektimki yazmış zaten.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj adorno » 04 Ara 2012, 00:20

Baran yazdı:Şu yaşıma kadar girmediğim otomobil forumu kalmadı heralde.BMWpassion tayfası olarak cok elit ve düzgün bir gruptu ilk acıldığı seneler epeyde buluşma gezi düzenledik mukemmeldi ortalık senelerdir girmiyorum ne oldu ne etti bilemem ama ilk mercedesimi SLK mı aldığımda mercedes forumlarına uye olmuştum bir heves.Baktımki nedenini anlamadığım bir sebepten üyeler ve muhabbetler hiç alıştığım gibi değil doğrusu hiç tat almadan birkaç ay yazıp bıraktım.Aynı sekilde mbclubtr yede yazıyordum sonra hiç sarmadı bıraktım.Skodayla işim olmaz ama detailing kısmının cok sıkı takipcisiydim ki saatten önce hobim detailing idi epey kovaladıktan sonra iş guc vakit bulamayıp o işide bıraktım artık ayda 1 keyfim iyiyse pazar gunleri cila yapıp bırakıyorum.konuyla kel alaka oldu şu yazdıklarım ama görünce yazayım dedim ;)

Cengiz usta görünce yazar diyecektimki yazmış zaten.

Aslında tam da konumuzla alakalı şeyler bunlar; günümüz modernitesi insanı izole eden,yalnızlaştıran,egoist kılan vs çoğaltılabilir ,sonuçlara çıkıyor.İnsanın kendine,hobilerine ,sevdiklerine zaman ayırmasını teferruat olmaktan çıkarmak için bu paylaşımlar,aynı hissiyatı taşıyanları buluşturuyor.Dediğiniz gibi seviye de önemli ama çok steril ortamlar oluşmuyor,katılıyorum.Ama dar mekanın özgürlükleri,bilgiyi,öğrenmeyi,tecrübeyi kovalaması nedeniyle ben bırakamıyorum.
Kullanıcı avatarı
adorno

Önceki

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners