TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Forumda Neden Yeni Nesil Grand Seiko Yok ?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Forumda Neden Yeni Nesil Grand Seiko Yok ?

Mesaj 2fast4u » 03 Oca 2013, 16:25

Az acilin o zaman:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj buTa » 03 Oca 2013, 16:28

zub123 yazdı:keçi sütü konuşulduydu başka başlıkta. bekliyorum bu başlıkta en son tantuniye falan bağlayacak.
burdur'un nesi meşhur?

Ceviz ezmesi.. :D
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj ZubFB » 03 Oca 2013, 16:30

ya bugün burdur şeker fabrikasında öğle yemeğinde vardı. fabrika yemeği tamam çok kalite beklememeliyim ama oldukça yüksek şekerliydi ve beğenmedim. tavsiye mekan var mı?
Kullanıcı avatarı
ZubFB

Mesaj mrbars » 03 Oca 2013, 16:36

fsinan yazdı:
mrbars yazdı:olay rolex/omega/ap sahiplerinde değil, rolex/omega/ap sahibi olmayanlarda. rolex/omega/ap alan grand seiko yerine aldığını tercih etmiş; tecrübesini ve hissiyatını yazıyor. diğerleri ne yazıyor? m3 ile 911 karşılaştırılıyor. kullandın mı, hayır. sağda oturdun mu, hayır. pistte gazladın mı, hayır. ama japon arkadaşımın var, ordan biliyorum. hayır bilmiyorsun, japon arkadaşın biliyor.

Espriler süper, gerçekten ince :)

İsteyen istediği gibi yorum yapar, kullansın kullanmasın, parası olsun, alsın almasın. Yapınca inceden inceye dalga geçilmeyi falan haketmez. O zaman o hak karşı tarafa da geçer. Geçtiğinde yazılanlara verilen tepkiden anlıyorum ki dalga geçme hakkı tek taraflı.

Seiko 5 ile GS arasındaki farkı ilk bakışta anlayacak ve takdir edecek kadar ince görüşlü ise adam ne yapalım? Bir de bu açıdan bakmak lazım olaya.

isteyen istediği yorumu yapsın zaten. yapılmasın denmiyor. ama her fikri olan doğru değildir.

koenigsegg ile bugatti'lerin cirit attığı bir forumda, tata sahibi gelip yorum yaparsa hani bir yere kadar ciddiyet olur. ince avans ayarından sonra tata sahibi de, "fikir maddiyattan daha değerlidir, hiçbir şey bilmiyor bunlar, aç kollarını sar beni dalay lama" diye düşünür ve hayatına devam eder.

"ya rolex fan club sildirdi" şeklinde bir yorumdan sonra başladı tartışma. gereksiz.
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj Baran » 03 Oca 2013, 16:38

GS yi övüp övüp bitiremeyenlerin hiçbirinde yenı nesil GS yok.Ama Rolexcilerin alayında Rolex var.Buradanda kim hakkaten seviyor anlaşılıyor.Maddi durumu elvermediğinden ötürü almayanları kastetmiyorum tabiki.Ayrıca gidelim magazadan 1 GS 1 tanede Rolex alalım sonra gidelim herhangi bir 2.el saat alım satımı yapan magazaya okutalım bakalım hangisine kaç sayacaklar.2.el deger hususu seikocuların en son konusması gereken konu bence.Ayrıca bu Rolexciyiz Seikocuyuz muhabbetinide Seikocuların cıkarttığını işleri bu hale getirdiğini belirtmekte fayda var.Biri Skoda SuperB diğeri Mercedes E serisi yapmayın etmeyin bu tüm dunyada böyle.Skoda SuperB yi nasıl laf olsun diye kendilerini tatmin için üretmiyorsa Seikoda GS yi üretmiyor.Seikonun marka capı şekli şemali o segmentte saat satacak durumda değil bu kadar basit neyi neden tartışıyorsak.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj fsinan » 03 Oca 2013, 16:46

mrbars yazdı:
fsinan yazdı:
mrbars yazdı:olay rolex/omega/ap sahiplerinde değil, rolex/omega/ap sahibi olmayanlarda. rolex/omega/ap alan grand seiko yerine aldığını tercih etmiş; tecrübesini ve hissiyatını yazıyor. diğerleri ne yazıyor? m3 ile 911 karşılaştırılıyor. kullandın mı, hayır. sağda oturdun mu, hayır. pistte gazladın mı, hayır. ama japon arkadaşımın var, ordan biliyorum. hayır bilmiyorsun, japon arkadaşın biliyor.

Espriler süper, gerçekten ince :)

İsteyen istediği gibi yorum yapar, kullansın kullanmasın, parası olsun, alsın almasın. Yapınca inceden inceye dalga geçilmeyi falan haketmez. O zaman o hak karşı tarafa da geçer. Geçtiğinde yazılanlara verilen tepkiden anlıyorum ki dalga geçme hakkı tek taraflı.

Seiko 5 ile GS arasındaki farkı ilk bakışta anlayacak ve takdir edecek kadar ince görüşlü ise adam ne yapalım? Bir de bu açıdan bakmak lazım olaya.

isteyen istediği yorumu yapsın zaten. yapılmasın denmiyor. ama her fikri olan doğru değildir.

koenigsegg ile bugatti'lerin cirit attığı bir forumda, tata sahibi gelip yorum yaparsa hani bir yere kadar ciddiyet olur. ince avans ayarından sonra tata sahibi de, "fikir maddiyattan daha değerlidir, hiçbir şey bilmiyor bunlar, aç kollarını sar beni dalay lama" diye düşünür ve hayatına devam eder.

"ya rolex fan club sildirdi" şeklinde bir yorumdan sonra başladı tartışma. gereksiz.

Hocam, o yorumun yapılmasının da sebebi inceden dalga geçmek, neden? Çünkü watch "is" rolex, GS çöptür, alan da saftır mealinde yüzlerce mesaj var. Ama Allahı var, o kadar hızlı kalktı ki mesaj ben satılmıştır diye de görmedim direkt silindi mi ne? Göremedim ondan yazdım. Niye bu kadar zora gitti yahu, ne güzel takışıyoruz :lol:

Rolex çeyrek altındır, 2.elde süperdir deniliyor. Yukarıda cevabını verdik, ne kadar değer kaybettiği kayıtlara geçti, sabitleşti. O mevzu artık sonlandı. Yine diyeyim ben duramam böyle durumlarda dalgamı geçerim kusura bamayacaksınız.

Bir de en büyük sorun yazılan mesajların ne kadar açık, noktalama işaretlerine dikkat edilse de okununca anlaşılamaması nedense. Japonya'da çalışan arkadaş yazıyoruz, Japon arkadaş oluyor. E yapacak birşey yok. Onun da cevabı verildi.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj Baran » 03 Oca 2013, 16:51

Abi japonyadaki arkadas bayanmı :lol:
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj 2fast4u » 03 Oca 2013, 16:52

Skoda ile mercedes demek ha bakin gs ciler bunda bile kinaye var yani skoda aslinda bildiginiz uZere almanlarin elinde yani bir tarafta alman diger tarafta rus gorunumlu alman yani hesapta seiko da japon gorunumu verilmis isvicreli demek isteniyor seiko yu ne zaman isvicre aldi bunlara dikkat lutfen ,bir japon japon olarak dogar ve gocup gider:))
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: jny20 ve 54 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners