zub123 yazdı:keçi sütü konuşulduydu başka başlıkta. bekliyorum bu başlıkta en son tantuniye falan bağlayacak.
burdur'un nesi meşhur?
fsinan yazdı:mrbars yazdı:olay rolex/omega/ap sahiplerinde değil, rolex/omega/ap sahibi olmayanlarda. rolex/omega/ap alan grand seiko yerine aldığını tercih etmiş; tecrübesini ve hissiyatını yazıyor. diğerleri ne yazıyor? m3 ile 911 karşılaştırılıyor. kullandın mı, hayır. sağda oturdun mu, hayır. pistte gazladın mı, hayır. ama japon arkadaşımın var, ordan biliyorum. hayır bilmiyorsun, japon arkadaşın biliyor.
Espriler süper, gerçekten ince![]()
İsteyen istediği gibi yorum yapar, kullansın kullanmasın, parası olsun, alsın almasın. Yapınca inceden inceye dalga geçilmeyi falan haketmez. O zaman o hak karşı tarafa da geçer. Geçtiğinde yazılanlara verilen tepkiden anlıyorum ki dalga geçme hakkı tek taraflı.
Seiko 5 ile GS arasındaki farkı ilk bakışta anlayacak ve takdir edecek kadar ince görüşlü ise adam ne yapalım? Bir de bu açıdan bakmak lazım olaya.
mrbars yazdı:fsinan yazdı:mrbars yazdı:olay rolex/omega/ap sahiplerinde değil, rolex/omega/ap sahibi olmayanlarda. rolex/omega/ap alan grand seiko yerine aldığını tercih etmiş; tecrübesini ve hissiyatını yazıyor. diğerleri ne yazıyor? m3 ile 911 karşılaştırılıyor. kullandın mı, hayır. sağda oturdun mu, hayır. pistte gazladın mı, hayır. ama japon arkadaşımın var, ordan biliyorum. hayır bilmiyorsun, japon arkadaşın biliyor.
Espriler süper, gerçekten ince![]()
İsteyen istediği gibi yorum yapar, kullansın kullanmasın, parası olsun, alsın almasın. Yapınca inceden inceye dalga geçilmeyi falan haketmez. O zaman o hak karşı tarafa da geçer. Geçtiğinde yazılanlara verilen tepkiden anlıyorum ki dalga geçme hakkı tek taraflı.
Seiko 5 ile GS arasındaki farkı ilk bakışta anlayacak ve takdir edecek kadar ince görüşlü ise adam ne yapalım? Bir de bu açıdan bakmak lazım olaya.
isteyen istediği yorumu yapsın zaten. yapılmasın denmiyor. ama her fikri olan doğru değildir.
koenigsegg ile bugatti'lerin cirit attığı bir forumda, tata sahibi gelip yorum yaparsa hani bir yere kadar ciddiyet olur. ince avans ayarından sonra tata sahibi de, "fikir maddiyattan daha değerlidir, hiçbir şey bilmiyor bunlar, aç kollarını sar beni dalay lama" diye düşünür ve hayatına devam eder.
"ya rolex fan club sildirdi" şeklinde bir yorumdan sonra başladı tartışma. gereksiz.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: jny20 ve 55 misafir
|