Ben de nişanlım için düğünde damatlığı ile takabileceği, bu bütçede bir saat bakıyorum. şimdiki saati seiko marka titanyum olduğu için hafifliğinden dolayı severek takıyor. (modelini bilmiyorum ama oldukça eski olsa gerek liseye başlarken hediye gelmiş)
Alacağım saati de böyle uzun süre kullansın istiyorum. ama deri saatlerle nasıl olur bilemiyorum bende mesela Guess'in deri kordonlu saatleri var kordonları 1-2 yıl içinde çok yıprandı. ama şimdi deri değil de titanyum olsa damatlıkla güzel durur mu bilemedim, deri olsa çabuk yıpranır mı onu da kestiremiyorum. Siyah kaplama titanyum var mıdır ki? (görmedim)
Seiko Preimer serisi şık duruyor, Maurice Lacroixleri de beğeniyorum. Orisi forumlarda gördüm ama kinetik gibi pilsiz modelleri var mı bilemiyorum.
İsviçreye de Japonlara da saygım var, el işi bu fiyata bulmam mümkün olur mu? Ankarada bu modelleri uygun bulabileceğim bir yer var mı? yurtdışına gidecek arkadaşlara getirtmem daha uygun olur mu? Ve de saatin arkasına not yazdırmak mümkün müdür?
Şimdiden çook teşekkür ederim.