TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Exclusive Limited Edition By Concord Teslim Bilgi

Concord C2 Chronograph TSF Edition Proje Katılımcıları İçin Özel Bölüm

Re: TSF Exclusive Limited Edition Project By Concord Watches

Mesaj Baran » 01 Şub 2013, 00:41

Katanaya bu kadar yuklenmeyin zor şeyler yaşıyor :D
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj razz » 01 Şub 2013, 00:50

Her ne kadar konunun geldiği nokta tebrik/takdir kısmını çoktan geçmiş de olsa geç mesajım için kusura bakmayın lütfen, ancak oturup da birşeyler yazmak ancak nasip oldu.. :roll:

TSF'nin kuruluşundan bu yana geçen zaman içerisinde geldiği nokta, sektördeki duruşu ve düzeninden ödün vermeden geliştirdiği kozmopolit yapısına son derece yakışır bulduğum bu proje için başta maddi/manevi hiçbir özveriden kaçınmadan mesai harcayan Bond dostum olmak üzere emeğe geçen herkesi tebrik ederim.. :champ:

Gerek seçilen marka gerek ise model olarak yine bu proje için fevkalade uygun bir seçim yapıldığını düşünüyorum..
Concord C1'i geçtiğimiz yıllarda denemiş, detay işçiliği ve kalite hissine hayran kalmıştım.. Ağırlık ve kalınlık parametreleri konusunda hassas kullanıcılar için tereddüt sebebi olabilecek ölçülere sahip C1'in bu konudaki güncellemeler/iyileştirmeler ile geldiği nokta sayabileceğimiz C2'yi rafineleştirilmiş dizaynı ve güncellenmiş kalibresiyle artık daha uygun fiyatlarla edinebilme durumu beni hem markaya hem de modele daha da sıcak bakar hale getirmişti.. Şimdi bu saatin, TSF bünyesinde alınacak ortak fikirler doğrultusunda ve sınırlı bir zümre için kişiselleştirilecek olması beni çok memnun etti zira tanıtım organizasyonunda da hepberaber teyit edeceğimiz üzere gerçekten çok şık bir saat.. 8-)

Tekrar teşekkürler ve tebrikler.. :champ:
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Bond » 01 Şub 2013, 01:00

Razz :champ:

Ya bir kişinin gözlerinin pörtletip 4000 CHF yazmasına ne takılıyorsunuz ;)

Katana35 / Drago'ya ;) $ 10.000 US standart liste fiyatının yüzde 55'ini ödeyerek alabilmen için özel üretim Grand Seiko yaptırıyoruz Japonya'da desek artı birde sana vade farksız taksit imkanı için koşturuyoruz diye eklesek ilk katılan o olurdu diyeceğim ama gene belli olmaz işi :idea:

...................................................................................................................

Mesajın farklı konu ile alakalı kısımları ve ilgili bağlantı konusu proje konusu bütünlüğünü bozmaması adına kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Thevenin » 01 Şub 2013, 01:04

" You know who " nereye kadar :D Next up: Katsumoto35.5 :D Gercekten inanamiyorum...

Resim
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj vmetin » 01 Şub 2013, 01:11

Resim
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj Baran » 01 Şub 2013, 01:16

Konuyu tekrar tekrar acıklamanın manası yok Drago benimle tartıştıktan sonra forumda gitme kararı almıştı fakat ben en cok bana demediğini bırakmayıp 1 gün sonra kardeşim ağam paşam demesine üzüldüm.50 yaşında insanın bu hale düşmesine üzüldüm cunku deymezdi.Onu savunanlarda görsün bence.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj serdarfb » 01 Şub 2013, 01:22

Beyler, konumuza konsantre olalım. :thumbup: bitti gitti..

Teslimat yemeğinin menüsüne, müsaadenizle Baran'la ben karar vereceğiz. :lol:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj Ladik11 » 01 Şub 2013, 01:23

Bond, fiyatlandırma gayet güzel olmuş, zaten ön açıklama başlığı altında da bunu önceden belirtmiştin, dediğini de yaptın helal olsun. Katılım hususuna gelince, sınırlarda geziniyorum, eğer olmazsa rol proje olarak gördüğün bu projeden sonra yapılacak olana katılırız. Henüz kararımı vermedim. Bu prestijli projeye yakışır şekilde saatin yapım aşamalarını gösteren ayrıntılı resimler ve reklam havasında saatin yapılış hikayesini ve süreçlerini özetleyen bir kısa film hiç fena olmaz. Bunu yapacak arkadaşlar forumda mevcut diye düşünüyorum. Kolay gele... :champ:
Kullanıcı avatarı
Ladik11

ÖncekiSonraki

Dön TSF Exclusive Limited Edition By Concord Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners