Her ne kadar konunun geldiği nokta tebrik/takdir kısmını çoktan geçmiş de olsa geç mesajım için kusura bakmayın lütfen, ancak oturup da birşeyler yazmak ancak nasip oldu..
TSF'nin kuruluşundan bu yana geçen zaman içerisinde geldiği nokta, sektördeki duruşu ve düzeninden ödün vermeden geliştirdiği kozmopolit yapısına son derece yakışır bulduğum bu proje için başta maddi/manevi hiçbir özveriden kaçınmadan mesai harcayan Bond dostum olmak üzere emeğe geçen herkesi tebrik ederim..
Gerek seçilen marka gerek ise model olarak yine bu proje için fevkalade uygun bir seçim yapıldığını düşünüyorum..
Concord C1'i geçtiğimiz yıllarda denemiş, detay işçiliği ve kalite hissine hayran kalmıştım.. Ağırlık ve kalınlık parametreleri konusunda hassas kullanıcılar için tereddüt sebebi olabilecek ölçülere sahip C1'in bu konudaki güncellemeler/iyileştirmeler ile geldiği nokta sayabileceğimiz C2'yi rafineleştirilmiş dizaynı ve güncellenmiş kalibresiyle artık daha uygun fiyatlarla edinebilme durumu beni hem markaya hem de modele daha da sıcak bakar hale getirmişti.. Şimdi bu saatin, TSF bünyesinde alınacak ortak fikirler doğrultusunda ve sınırlı bir zümre için kişiselleştirilecek olması beni çok memnun etti zira tanıtım organizasyonunda da hepberaber teyit edeceğimiz üzere gerçekten çok şık bir saat..
Tekrar teşekkürler ve tebrikler..